Toptrimmet duo i forrygende spillehumør

Emil Okkels Jensen og Niels Heise Korsgaard – i forrygende spillehumør og godt sammenspillede gjorde kort proces mod russerne Igor Danich og Timur Miftakhov, som blev sendt tilbage til omklædningsrummet med et nederlag på 3/6 2/6. I semifinalen skal danskerne møde 1. seedede Benjamin Reynold og Roko Hovat, en engelsk-kroatisk duo, som de to toptrimmede danskere, omend de ikke er favoritter, har en god chance for at besejre. Danskerne har en bedre indbyrdes spilforståelse, hvor jeg ud fra det jeg har set til Reynold og Horvat, vurderer dem til  at være relativt svagere i sammenspillet.

Det svenske par Rikard Rååd og Leyton Rivera kan meget vel blive danskernes finalemodstandere. I onsdagens kvartfinale var de uhyre stabile og velspillende mod det danske par Gustav Theilgaard og Carl Emil Overbeck. Det blev til en svensk sejr på 6/3 6/1.

 

 

 

Forrige artikelATP Nottingham: Favoritterne er klar til kamp
Næste artikelWTA Eastbourne: Caroline Wozniacki videre efter en rigtig neglebider
Claus Holmen
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.