Kan Alisha Ali Hussain stoppe Clara Tausons vej til hattricket ?

Clara Tauson er på jagt. På jagt efter det tredje trofæ, den tredje turneringssejr på 3 uger. I torsdagens kvartfinale i Hørsholm/Rungsted ryddede hun endnu en forhindring af vejen, da hun slog tyske Amelie Schroeder 6/3 6/2.

Alisha Ali Hussain har imidlertid ikke tænkt sig at bidrage til Clara´s succes. Hussain har revanche til gode for finalenederlaget til Clara i TE Copenhagen for 2 uger siden, og hun er forrygende form, hvilket 2. seed Weronika Baszak fik at føle i torsdagens kvartfinale, som Hussain vandt 2/6 6/3 6/3.

Når de to danske piger mødes i dagens semifinale, er der lagt op til en tennisgyser.

Niels Heise Korsgaard tabte torsdagens kvartfinale i en tæt 3-sætter til 3. seed, kroatiske Roko Horvat 6/3 4/6 7/5. KB´s Eric Vanshelboim besejrede svenske Leyton Rivera 6/2 6/2, og han møder i fredagens semifinale engelske Benjamin Reynold.

Også i doublen måtte Niels med sin makker Emil Okkels Jensen bøje sig efter en tæt 3 sætter. Den fynske konstellation mødte 1. seed Reynold og Horvat og var så snublende tæt på at vinde, som det overhoved kan lade sig gøre. 1. sæt blev tabt i en tiebreak 7/6 (6). I andet sæt var de danske spillere klart bedst 2/6. Og i 3. sæts ubarmhjertige matchtie-breaker måtte de se sig slået med mindste margen 10-8.

Hos pigerne var det Agnes Ditlev og Mille Elsborg, der torsdag skulle forsvare de danske farver mod 1. seed Weronika Baszak og Sofiia Likhacheva. Danskeren tabte 1. sæt 2/6 men kom godt igen i 2. sæt, der imidlertid blev tabt 5/7 til det polsk-russiske par.

Forrige artikelTV Kampe fredag: Caroline vises på TV3 Sport 2 og C More Tennis
Næste artikelWimbledon: Flot sejr af Elias Ymer
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.