KB´s Eric Vanshelboim slog med syvtommersøm fast, at han tager sin 1. seedning alvorligt, da han i torsdagens kvartfinale sendte den ikke uefne belgier Romain Faucon ud af Farum EuroElite TE med et svidende nederlag på 0/6 0/6.

Ukraineren, der som søn af en ukrainsk diplomat har haft hele sin tennisopdragelse i Danmark, er – selvom landsholdstjans for Ukraine og udenlandske turneringer optager meget plads i hans kalender – en flittig gæst i vore hjemlige turneringer. Et hårdt program, som ind imellem afspejler sig i hans udtryk på banen. Kroppen siger fra og man kan godt få det indtryk, at han hellere ville sidde hjemme ved Playstationen eller jamme på flyglet……ved siden af sin tenniskarriere er han koncertpianist.

Men i Farum er han i et forrygende spillehumør. Og når han i fredagens semifinale møder et af Danmarks største tennistalenter, Holger Rune (HIK) er der lagt op til et brag af en tenniskamp. Holger har fejet al modstand til side med overbevisende spil. I torsdagens kvartfinale var det Gentoftes Oskar Brostrøm Poulsen, der måtte se sig slået 4/6 0/6.

Skovbakkens Mads Tagesen tabte sin kvartfinale til en særdeles velspillende svensker, Hugo Regner. Svenskeren havde sammen med EuroElite´s Dave Bandelin lagt den rette taktik. Og danskeren, der ellers har imponeret i turneringen, måtte se sig slået med 1/6 0/6.

Udvalgte resultater fra onsdagens  2. runde:

Eric Vanshelboim (KB) vs Julius Andreassen (Norge) 6/0 6/1

Holger Rune (HIK) vs Ross Weibull (Sverige) 6/4 6/2

Mads Tagesen (Skovbakken) vs Julius Adomavicius (Litauen) 6/3 6/3

Oskar B. Poulsen (Gentofte) vs Ole S. Lidholdt (Sverige) 6/4 6/3