Tennis Club Odense har helt unikt fået mulighed for at afholde et Skandinavisk GPTCA Level C kursus den 9-11 september. i samarbejde med GPTCA (Global Professional Tennis Coach Association).

Kurset afholdes af ingen mindre end bestyrelsesformanden Hr. Alberto Castellani (Grand Slam ATP Coach) selv. Kurset er ikke indtægtsgivende for Tennis Club Odense, men er tænkt som et løft fra GPTCA til dansk/skandinavisk tennis. Dette er en sjælden mulighed for danske trænere at blive undervist af en af verdens absolut dygtigste trænere/undervisere i hele tre dage.

Denne gang kan det gøres ekstremt billigt uden at skulle rejse ret langt, og hvis interessen er stor nok, kan det blive en årligt tilbagevendende begivenhed, som kan placeres i andre klubber i Danmark eller Skandinavien, så man deles om rejseomkostningerne og samtidig får opdateret sine certificeringer.

Dette er ikke en konkurrent til det danske tennisforbunds uddannelser – tværtimod, man kan ikke kan få GPTCA’s certificering uden først at have en af det danske forbunds uddannelser.

Alle kan deltage, men GPTCA-certificering får man først når man har en certificering under landets officielle tennisforbund, på den måde løfter og supplerer uddannelserne hinanden uden at konkurrere.

Læs mere om Alberto Castellani her: http://www.gptcatennis.org/alberto-castellani

Bemærk: Der er et begrænset antal pladser og tilmeldingsfrist er senest 28. august 2016.

Mere info og tilmelding:
http://tennisclubodense.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=375

Artikel:
http://www.tennisclubodense.dk/gptca/

GPTCA Level C kursus med ATP World Tour Coach Alberto Castellani

Tennis Club Odense er vært for det første GPTCA kursus i Denmark. Der er tale om et professionelt trænings- og kursusforløb leveret af ATP World Tour Coach Mr. Alberto Casstellani, som også er formand for organisationen GPTCA.

GPTCA – “Global Professional Tennis Coach Association”s mission er at levere en høj standard af professionel tenniscoaching rundt om i verden. Kurset henvender sig til tennistrænere som allerede har taget et trænerkursus i DTF regi eller har tilsvarende certificeringer fra andre nationale forbund eller ITF.

GPTCA er partner med ATP World Tour, og som sådan den eneste organisation i verden, der udbyder ATP Certificerede trænerkurser.

Tilmelding: Klik her

Læs mere om kurset: Klik her

Dato: 09-11 September 2016

OBS: Der er begrænset antal pladser og tilmelding vil ske efter først til mølle princippet.

Forrige artikelJTU-formand stopper med øjeblikkelig virkning
Næste artikelITF Sezze: Dilemma for Emilie Francati ved valg af turneringer
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.