Ca. 57.000 - Dét er det samlede antal medlemmer i DTF (Dansk Tennis Forbund) på nuværende tidspunkt. Tilbagegang i dansk tennis har været en realitet de seneste par år, men det vil forbundet nu gøre noget ved gennem ændringer i organisationen og med nye tiltag, der skal gøre dansk tennis attraktiv igen..

Dansk Tennis Forbunds (DTF) generalforsamling og bestyrelse har sat kursen mod nye og bedre tider, hvilket betyder, at der i den kommende tid vil ske store ændringer i forbundets organisation. Med afsæt i et nyt politisk program skal tennis igen opleve medlemsfremgang og succes – blandt både bredde og elite.

Også i sekretariatet er der sket markante ændringer, hvor blandt andet tre medarbejdere har accepteret en aftrædelsespligt med DTF. Som følge af en loyalitetsaftale mellem de involverede parter, er det ikke muligt at få en yderligere forklaring på denne aftale. DTF’s formand, Henrik Thorsøe Pedersen, har dog i et interview med Tennisavisen understreget, at der ikke er flere fyringer på vej.

Ny leder skal løfte opgaven
Ikke desto mindre betyder disse strukturændringer, at DTF nu søger en dygtig leder, der skal stå i spidsen for sekretariatet. DTF beskriver sig selv som værende en lille organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, men hvor der også er plads til optimering af arbejdsgange og samarbejdsflow med blandt andet bestyrelsen.

– For mig er samarbejde et kæmpe nøgleord. Det synes jeg generelt, at man har været rigtig dårlige til – både forbund, union og klubber. Hvis samarbejdet udebliver på de forskellige niveauer, når vi hverken de mål, vi har sat os, eller de resultater vi ønsker. Vi skal samarbejde, hvis vi skal få skabt flere elite spillere, siger DTF’s nye formand, Henrik Thorsøe Pedersen.

DTF understreger desuden i stillingsopslaget, at der vil være mulighed for at gøre en forskel for dansk tennis. Dette vil ske i tæt samarbejde med engagerede medarbejder og de fire unioner, der sammen skal løfte opgaven, hvor lederen dertil vil referere til bestyrelsen.

Forbundet ser det som et afgørende element, at den kommende kandidat til lederposten har solid og dokumenteret ledererfaring, og har forståelse for og erfaring med at arbejde i politiske og frivillige organisationer.

Det omtalte stillingsopslag kan findes via nedenstående link:

Ansøgningsfristen er onsdag den 31. august og alle henvendelser skal ske til Henrik Thorsøe Pedersen.

Forrige artikelITF Koksijde: Karen Barritza tabte i kvart-finalen
Næste artikelDH for damer: To hold næsten klar til slutspillet
Avatar photo
Kristina Loncar, 22 år, er en ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist. Hun har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet, men har sideløbende kastet sin kærlighed på tennissporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen som skribent for Tennisavisen.dk.