Den positive stime Frederik Løchte Nielsen har været inde i på det seneste holdt Danmarks bedste herresingle fast i da han efter endnu en tæt affære kvalificerede sig til hovedturneringen i $ 50.000 challenger turneringen i Napa Valley, USA.

Han mødte Cameron Norrie der sidste år lå som nr. 10 på juniorverdensranglisten og bliver regnet for et Storbrittaniens største talenter lige nu. Op til turneringen lå Norrie nr. 691, hvor Løchte lå nr. 520.

Det blev også en svær kamp for Løchte. Første sæt var meget tæ t, men dog med Frederik som vinder i tiebreak. I andet sæt steg Frederiks fejlprocent og Norrie brød til 4-3 og tog sættet 6-4.

I tredje og afgørende sæt fulgtes de to spillere ad til 5-5. Her viste Frederik en kølighed i spillet som sjældent set. Ved 40-30 i Løchtes serv spiller han en tålmodig og fremragende bold og tager partiet. Herefter ser Norrie ud til at få “gummiarm” og han laver flere lette fejl. Frederik vinder herefter kampen på den første matchbold efter endnu en fejl fra den unge englænders side

Forrige artikelWTA Wuhan: Ana Ivanovic trak sig med lårskade ved 5-7, 5-6
Næste artikelNapa Valley Challenger: Uha for en lodtrækning til Løchte
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.