Som optakt til det nye turneringsår spilles der en opvisningsturnering i Abu Dhabi. Herreturneringen har traditionelt nogle af de bedste spillere. Og det er også tilfældet i år, hvor verdens nr. 1, Novak Djokovic, Serbien og verdens nr. 3 rafael Nadal, Spanien. De var dog oversiddere idag, da turneringen har deltagelse af 6 spillere.

Første kamp var mellem Andy Murray, England (verdens nr. 8) og Feliciano Lopez, Spanien (verdens nr. 14). Det blev en tæt affære hvor den rutinerede Murray trak det længste strå. Han vandt med 7-6,5-7,6-4.

Helt anderledes suveræn var verdens nr. 4, Stan Wawrinka, Schweiz der vandt sikkert over Nicolas Almagro, Spanien (der p.t. er rangeret som nr. 71, men var ligget meget højere) med cifrene 6-3,6-2.

Imorgen mødes Djokovic og Wawrinka og det kan blive ekstremt seværdigt. De har tidligere spillet nogle drabelige kampe mod hinanden. Den anden semifinale står mellem Andy Murray og Rafael Nadal. Her bliver det interessant og se om Nadal er helt klar igen efter sin blindtarmsoperation.

Forrige artikelITF Junior SALK Open: Philip Hjorth og makker presser 1. seedede til match-tiebreak
Næste artikelTrænerskift: Sloane Stephens ansætter ny træner
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.