Holger Rune fik akkurat hevet endnu en turneringssejr i hus i en finale, som igen viser betydningen af at bevare fokus hele vejen

Efter finalesejren ved UTR Leschly Challenge i Pinsen deltog 17-årige Holger Vitus Nødskov Rune atter i en invitationsturnering, som var et klubmesterskab i Fair Play Tennisklub, hvor Holger var oversidder i 1/8-finalen, hvorefter han i kvartfinalen torsdag vandt 6-2, 6-1 over en svensk college-spiller.

Fredag blev både semifinaler og finale afviklet med sikre sejre til Filip Bergevi, der vandt 6-1, 6-4 Henrik Atlevi, og endnu mere overbevisende af Holger 6-3, 6-0 over Marius Ruzgas.

Finalen blev derimod en jævnbyrdig gyser, hvor Holger med offensivt tempo blæste den 9 år ældre Bergevi ud af banen i 1. sæt, som Holger vandt 6-2.
Som ofte set før blev tempoet reduceret en anelse, hvorved Bergevi med stabilt spil vandt sættet 7-5.

3. sæt blev afgjort i match-tiebreak, hvor Holger igen overtog styringen og bragte sig foran 6-2, men igen faldt tempoet en smule, hvilket den rutinerede tidligere college-spiller fra Berkeley i Californien udnyttede til at få udlignet, men Holger fik efter 4 matchbolde hevet en kneben sejr hjem 6-2, 5-7, [12-10].

Turneringen er omtalt herover hos Fair Play Tennisklubb, som herunder bringer et par eksempler fra finalen

Kampen er et skoleeksempel på vigtigheden af at møde kvalificerede modstandere, hvor der ikke er råd til udfald mod en solid spiller med højt tempo, da alle bolde selv skal vindes, og derfor er muligheden for sådanne kampe en gave i en corona-tid, hvor muligheden for at spille ITF og ATP-kampe er udelukket.