Lyngby Tennisklub har ansat Mark Frøslev som cheftræner. Mark er 45 år og kommer fra en stilling som sportschef i Skovbakken Tennis i Århus, der i de senere år har gennemgået en rivende udvikling som kulminerede, da klubben i april blev kåret som Årets tennisklub i Danmark. Mark har desuden arbejdet som rejselandstræner for diverse juniorlandshold.

Mark kommer til at indgå i den daglige ledelse af klubben sammen med Jacob, der som sportschef er overordnet ansvarlig for klubbens sportslige udvikling.

”At få en kapacitet som Mark til klubben ser vi som lidt af et scoop. Det giver os mulighed for at skabe et meget stærkt trænings-setup med en klar struktur og en ens linje på tværs af niveauer og årgange. Derfor kommer ansættelsen til gavn for både bredden og eliten, og vil være med til at styrke tilbuddene til alle klubbens medlemsgrupper. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med samarbejdet med Mark og løfte sløret for den ny plan til indendørssæsonen,” siger Jacob Holst, sportschef i Lyngby Tennis Klub.