Tennis er en fantastisk sport, den er spændende, det går hurtigt, og atleterne er ufatteligt dygtige. Dette lyder som en klassisk succesopskrift på en sportsgren, men der er faktisk mere endnu.

Tennis er en sport, som tager dig helt tæt på selve kampen. Hvis du er så heldig at se den, imens du er til stede ved banen, så sidder du jo nærmest så tæt på, at det er som at stå på banen selv. Der er mange tilskuere til tennis, uden tvivl. Men ved tennis er det ikke stadioner med pladser til op imod de hundrede tusinde tilskuere.

Det har nemlig den charme, at det er lidt færre tilskuere, men meget mere en følelse af at være til stede. Du er så heldig at få lov til at se den lige foran dig og endda så tæt på og ikke med en skov af mennesker foran dig; det er da en fed oplevelse.

En anden fordel ved tennis som sportsgren er, at der er fantastiske betting-muligheder på mange kampe, hvilket også bare gør det hele lidt mere spændende.

Hvorfor vælge tennis som en sportsgren?

Langt de fleste har nok drømt om at være professionel fodboldspiller, og det forstår man godt, sikke en fantastisk sport. Lidt færre har drømt om at være professionel tennisspiller, og det forstår man slet ikke.

Tennis er en fantastisk sport, der kan spilles året rundt og er nem at lære. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at give dig i kast med tennis, tværtimod, så derfor handler det bare om at springe ud i det.

Danskernes muligheder inden for tennis

Vi som danskere har nogle formidable atleter inden for tennissportens verden, og dem er vi selvfølgelig ufatteligt stolte af. Dette betyder heldigvis også, at det ikke er umuligt for dig at slå igennem inden for tennis.

Når vi har så mange dygtige og verdenskendte talenter, betyder det, at vi har ressourcerne og trænerne til at gøre dem dygtige. Dette har selvfølgelig været fantastisk for dem, men det er også fantastisk for dig.

Det betyder nemlig, at hvis bare du opsøger det, har du i hvert fald personerne, der vil lære dig det, og alle de bedste ressourcer hertil. Altså endnu en årsag til at komme i gang med tennis; det er en sjov sport, som du samtidig har gode muligheder inden for.

Så spørgsmålet er egentlig bare, hvorfor er du ikke startet endnu?

Forrige artikelTurneringer uge 28: Holger Rune og Frederik Løchte i Båstad i uge med 6 ATP/WTA turneringer
Næste artikelATP Båstad: Opvisning af Holger Rune efter sko-skift på “supertirsdag”
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.