Så kom der gang i holdene i New Delhi, og første kamp var mellem ÚAE Royals og Singapore Slammers. Her var Slammers uden Serena, og det kunne måske mærkes men egentlig spillede Royals så godt, at de vandt 4 sæt og Slammers vandt det sidste. Nå – og det var selvfølgelig det sæt Caroline Wozniacki var med i. Caroline har kun spillet 1 sæt i det nye format, og det var helt tydeligt, at der var noget hun lige skulle vænne sig til.

Et af de nye punkter er, at der ikke er nogen LET kommando, og det overraskede hende. Hun var “lidt” rusten og var bagud 15, før der kom gang i dieselmotoren. Hantuchova spillede blændende, og det var helt fortjent, at hun vandt sættet 64, og her kom endnu en overraskelse for Caroline idet kampen ikke var færdig, så de to damer måtte på banen igen da Royals kun kunne lukke kampen med et vundet point.

Heldigvis var Caroline spillet varm, og vandt det næste part og tabte således kun 56. Her er kampen med italienske kommentarer. Har du adgang til satellit, så kan du helt gratis se kampene fra IPTL turneringen på SuperTennis, der befinder sig på satellitten Hot Bird – kopien på You Tube er derfor også i HD format:

Resultatet af første kamp er som følger:


Anden kamp var en “hjemmekamp” mellem Indian Aces og Mavericks fra Manilla, og den blev afgjort i sidste sæt mellem Ivanovic og Flipkens. Før sidste sæt førte Maveriks med 4 point. Ivanovic har spillet godt hele turneringen og spillede også noget medrivende tennis og specielt et slag med ryggen til nettet der blev spillet cross over nettet vakte vild jubel, så det var en flot måde at slutte kampen af på.

Ivanovic vandt sættet med 62 og så stod det 25-25 i point og så skulle kampen afgøres af en super shoout out, hvor mændene skulle spille om det afgørende point. Den spiller der har flest point efter 7 minutter har vundet det afgørende point. Monfils (Aces) mod Tsonga (Mavericks) 10-7 så sidste punkt gik til Aces, der dermed vandt kampen – spændende!


Stillingen efter 7. dag på turen er som følger:

Forrige artikelKåring: Tillykke til Caroline Wozniacki
Næste artikelKåring: Tillykke til Agnieszka Radwanska og alle de andre WTA favoritter
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.