3. gang er lykkens gang holdt også stik for Julie Noe, da hun sikrede sig point til WTA ranglisten med sejr i 1. runde i El Kantaoui

2 uger i træk har Julie Noe forsøgt at kvalificere sig til hovedturneringen ved $10.000 turneringer i El Kantaoui, Tunisia, men i begge tilfælde blev hun efter sejre i de første runder slået i kvalfinalen.

Julies ihærdighed blev i denne uge belønnet af arrangørerne, som tildelte hende et wildcard til hovedturneringen, hvor sejr i 1. runde samtidig ville betyde, at Julie omsider vil komme på WTA ranglisten.
Selvom Julie tidligere faktisk har optjent point, kunne hun alligevel ikke komme på ranglisten, førend hun har opnået point i flere turneringer.

Denne forhindring blev overvundet, da Julie onsdag morgen vandt 2-6, 6-3, 6-1 over no. 936 Beatrice Lombardo (ITA) i en kamp, hvor Julie i en hilsen til Tennisavisen selv fortæller, at nerverne spillede med fra start.

[quote_box_center]”Havde en nervøs og lidt stiv start, men spillede mig langsomt ind i kampen og satte mig på hende fra starten af andet sæt.
Jeg spillede dejligt aggressivt og gik efter det, da jeg havde chancerne. Det var en mental hård kamp, da jeg vidste, den ville bringe mig på WTA listen, men det lykkedes, og jeg er klar til næste runde, som kan bringe mig endnu længere.”[/quote_box_center]

I 2. runde kan Julie uden tvivl spille helt uden forventningspres, idet modstanderen bliver 1. seedede no. 383, Clothilde De Bernardi (FRA), som i 1. runde vandt 6-4, 6-3 over Nikola Vajdova (SVK).

Michel Mortensen, der har været sammen med Julie flere andre danske spillere, rejste alle hjem onsdag morgen, men forhåbentlig kan Julie alligevel fornemme støtten hjemmefra via Tennisavisen 🙂

 

 

Forrige artikelITF Junior Grade 4 Gjøvik: Flere danske sejre i runde 1
Næste artikelWTA: Dubai Championship – torsdagens spilleplan + resultater
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.