Som optakt til Australian Open er 4 danske juniorer sammen med Landstræner Kenneth Carlsen rejst til Australien, hvor de som forberedelse deltager i Grade 1 turneringen AGL Loy Yang Traralgon Junior International.

2 af spillerne, (97) Benjamin Hannestad og (94) Emilie Francati, er i kraft af deres rangering direkte i hovedturneringen, mens både (175) Johannes Ingildsen og (177) Christian Sigsgaard skal vinde 2 kvalkampe for at komme i hovedturneringen, og de tog begge et stort skridt i den rigtige retning, da de torsdag vandt overbevisendes sejre i 1. runde.

Johannes er seedet 15 og han vandt sikker 6-1, 6-2 over Stefan Le Norodom (AUS), som havde wildcard.
Fredag kl. 0000cet (midnat dansk tid) møder han i kvalfinalen 3. seedede (74) Tim Sandkaulen (GER), som oktober 2014 vandt en Grade 3 turnering i Pontevedra (ESP), og i juli var han i finalen ved Grade 4 i Monchengladbach (GER).

Christian, som er seedet 16, uddelte “briller”, da han vandt 6-0, 6-0 over (379) Jack Lyttle (AUS).
Han spiller kvalfinale samtidig med Johannes på nabo-banen, og han møder 3. seedede (90) Edan Leshem (ISR), som sluttede 2014 med at vinde 1 Grade 2 og 2 Grade 3 turneringer i Israel.

Ifølge acceptancelisten til Australian Open er Benjamin direkte i hovedturneringen på den sidste plads, mens Johannes og Christian lige akkurat er i kvalifikationen på de 2 yderste mandater.
Også Emilie er direkte i hovedturneringen.

Forrige artikelITF Long Beach: Ørnø måtte bøje sig for overmagten, Løchte ude i double
Næste artikelAO kval: Julia Boserup fik en enkelt kamp ved Australian Open
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.