Det blen en stor dansk dag i Tunesien idag, i hvert fald hvis talen falder på tennis. I $10.000 ITF future turneringen i Sousse, Tunesien spillede Simon Friis Søndergaard og Frederik Ørvad sig videre til hovedturneringen.

Simon Friis Søndergaard mødte Arthur Mitard, Frankrig og vandt med de overbevisende cifre 6-3,6-1. Simon fortæller fra Tunesien: “Jeg vandt 63 61 over en franskmand, jeg gik ind fra start og tog initiativet og lod ham aldrig komme med ind i kampen. Jeg er meget positiv frem mod 1 runde som jeg spiller i morgen tirsdag. Jeg skal op i mod Artur Completo (ATP 1292) fra Portugal som også er videre fra kvallen.”

Frederik Ørvad mødte sin landsmand, Frederik Schoop Nymann. Ørvad vandt 6-7(8),7-5,6-0.

Endelig måtte Oscar René Jeppesen trods en fin indsats indkassere et nederlag til Loic Perret, Schweiz der var 2. seedet i kvalifikationen som nr. 1116 i verden, Hvor Oscar ikke er registreret – endnu. En lille pudsighed omkring Perret er at hans træner hedder Jonathan Wawrinka. Det er Stan Wawrinkas storebroder.

Forrige artikelIPTL: Næste stop Singapore
Næste artikelCaroline Wozniacki kåret til Årets Tennisspiller
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.