Simone Alipieva stoppet af rygskade. Emma Haakansson igen i kvalfinale. Cecilie Lundgaard Melsted brød omsider igennem til hovedturnering

De 3 ovennævnte tennis-piger har for anden uge i træk deltaget i kvalifikationen til en $10.000 turnering i Sharm El Sheik, hvor der jævnligt afvikles sådanne turneringer.

Da Sharm El Sheik desuden er et populært feriested, blev Emma Haakansson (forsigtigt) spurgt, om der var tale om en blanding af ferie og tennis.
Svaret, som faldt prompte, efterlod ingen tvivl om formålet

“Vi er her for at spille turneringerne, og når vi ryger ud, er det træningslejr!”

og hun tilføjede, at de ikke har nogen coach/træner med, selvom det ellers havde være “super fedt”.

Emma fortalte desuden, at Simone Alipievas ryg “satte sig fast”, så hun ikke kunne bevæge sig, da hun i hendes 1. runde kamp i kvalifikationen havde vundet 1. sæt 7-5 og var bagud 0-2 i 2. sæt mod Simran Kaur Sethi (IND), som derefter vandt kampen 5-7, 6-0, 2-0 Ret’d.

simone alipieva
Foto: Sportsfotograf.com.

Cecilie Lundgaard Melsted var oversidder i 1. runde af kvalifikationen, og derfor var hun direkte i kval-finalen, hvor hun mødte Shivani Manchanda (IND), som stadig har sin første sejr tilgode i ITF sammenhæng.
Den indiske pige bør dog anerkendes for, at hun trods mange klare nederlag, hvor hun opnår ganske få point eller taber 0-6, 0-6, bliver ved med at forsøge sig.

Inderen kunne heller ikke stille meget op mod Cecilie, der vandt 6-0, 6-0, og dermed er det for første gang lykkedes for Cecilie at kvalificere sig til hovedturneringen ved en ITF senior-turnering.

Emma Haakansson var sædvanen tro igen i kvalfinalen, hvilket dog var svært at undgå, da hun også var oversidder i 1. runde.
I kval-finalen mødte hun Kristina Kislyak (RUS), som hun fulgte godt med i 1. sæt, men det blev alligevel til russisk sejr 6-4, 6-2, og Emma kan således vende tilbage til træningslejren.

Tennisspilleren Emma Håkansson
Foto: Sportsfotograf.com.
Forrige artikelITF Trier: Tæt på for Henrik Heise Korsgaard
Næste artikelTE U14 EM: Grundtvig og Korsgaard stabilt videre. Hannah og Clara til consolation
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.