Efter 3 ugers træningslejr og turnerings-deltagelse i Egypten sluttede både Cecilie Lundgaard Melsted og Emma Haakansson med at deltage i $10.000 turneringen Jolie Ville Golf Tournament F29 i Sharm El Sheikh.

I de 2 tidligere turneringer samme sted har de været i kvalifikationen i single, men denne gang blev de “kastet for løverne” i den første kamp, da de begge var direkte i hovedturneringen.

Foto: Sportsfotograf.com.
Foto: Sportsfotograf.com.

I sidste uge lykkedes det for Cecilie at optjene sine første WTA rangliste-point nogensinde, da hun nåede kvartfinalen, men det lykkedes ikke at gentage kunststykket, idet hun i 1. runde tabte 5-7, 1-6 til (1218) Yuriko Miyazaki (JPN).

Emma Haakansson har hidtil formået at spille sig frem til kval-finalerne, og hun har stadig sine første WTA point tilgode i den benhårde konkurrence i verdens største individuelle sportsgren med mere end 75 millioner aktive spillere globalt.
Det blev heller ikke til point denne gang, da hun i 1. runde tabte 2-6, 0-6 til (1154) Giada Clerici (ITA).

Emma og Cecilie deltog også i double, hvor de i 1. runde tabte 1-6, 3-6 til Irene Burillo Escorihuela (ESP)/Isabelle Wallace (GBR).

Næste opgave for de 2 danskere bliver DM, hvor Cecilie som no. 6 på DTFs rangliste er seedet 2, hvilket skyldes at Mai Grage er den eneste af de foran-liggende (Wozniacki, Barbat, Noe, Francati) deltager.
Emma er no. 17 på den danske rangliste.

Forrige artikelAsger Emil vinder anden runde i Belgien
Næste artikelPrisuddeling: “Prøve-kanin” Adam Blicher får overrakt Ekstra-pris i USA
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.