Da Karen nok skulle spille med i DM for hold i weekenden, kunne hun ikke spille i kvalifikationen til en $25.000, hvor af der er 3 i denne uge i Europe, så hun spiller med i en 10.000 dollars turnering i Rotterdam i Holland.

Kvart-finale: Efter 2 sejre før i ugen var hun i går klar til kvart-finalen, hvor hun spillede mod Laura Heinrichs fra Tyskland, der endnu ikke har en Ranking.
Da det er en kun $10.000 turnering, har Karen ikke mødt den store modstand i denne uge og det var det samme i dag, hvor Karen kom foran med 4-0, 5-1 før hun vandt 1. sæt med 6-1.
I andet sæt kom Karen foran 3-1, 4-1 og 5-1 før hun vandt sæt og kampen med 6-1, 6-2.

Semi-finalen i dag så på papiret ud til at blive mere hård, da hun mødte en spiller med en noget højre Ranking i Elyne Boeykens (#308, fra Belgien)
Det startede med en del breaks af serve i starten af 1. sæt, før stillingen var 3-3 og Boeykens bryder igen og førte med 5-3. Hun kunne ved 5-4 serve for sættet, men Karen fik brudt tilbage til 5-5 og førte også med 6-5, inden første sæt skulle afgøres i en tiebreaker, som Karen dog vandt med 7-4.

I andet sæt kom Karen foran med 3-1 og 4-1, før modstanderen fik brudt tilbage til 4-2 og holder sin serve til 4-3, men Karen holder også sin serve og bryder til at vinde kampen med 7-6, 6-3. I en kamp der varede 1 time og 51 minutter.

Finalen: I morgen søndag i finalen møder Karen, Chiara Scholl (#520, fra USA) der også i denne uge er Karen’s double makker, hvor de også er nået til finalen.

Forrige artikelITF Kramfors: Dansk double-titel og tæt på finale for Mathilde Tranberg
Næste artikelTE U16 KB: Jesper Andi Jørgensen tager endnu en titel på hjemmebanen
Jørn Hansen
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.