Mikael Torpegaard kom godt fra start i single, men i double blev det et knebent nederlag i match-tiebreak

I sommerpausen fra college blev Mikael Torpegaard i sin første turnering kastet direkte ud i en større udfordring mod 3. seedede Kaichi Uchida (JPN), men den udfordring klarede han med bravour med sejr på 6-0, 6-3, og med yderligere to sejre nåede Mikael også semifinalen, hvor han tabte 4-6, 1-6 til 1. seedede Gavin Van Peperzeel (AUS).

I denne uge deltager Mikael i endnu en amerikansk $10.000 turnering LB Futures Tournament i Rochester, NY, hvor han er seedet 7 og derfor sikker på ikke at møde en seedet modstander i 1. runde.
Ranglistens no. 1422 William Bushamuka (USA) var en overkommelig opgave for danskeren, der efter sejr 6-1, 6-1 er videre til 1/8-finalen, hvor han møder no. 1094 Quinton Vega (USA), der vandt med de samme cifre 6-1, 6-1 over no. 1239 Carlos Ramirez Utermann (MEX).

Mikael deltager igen i denne uge i double sammen med Hunter Callahan (USA), og de mødte i 1. runde 3. seedede Cameron Silverman/Quinton Vega (USA).
Efter en uhyre jævnbyrdig affære vandt det amerikanske par 4-6, 7-5, [10-8], så Mikael er formentlig ekstra opsat på at få revanche mod Vega.

Forrige artikelWTA Eastbourne 2016 – Caroline Wozniacki kørte over Sam Stosur
Næste artikelMaris vil være bestyrelsesmedlemmet for hele Danmark
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.