Alt imens det sidste stjernestøv fra Melbourne og Australian Open først er ved at lægge sig, så bliver der også spillet tennis andre steder. Et af stederne er i Palm Coast, hvor Benjamin Hannestad efter to sejre, nu har spillet sig i kvalfinalen.

Hannestad var oversidder i første runde og skulle i anden kvalrunde møde den unge colombianer Nicolas Buitrago. Efter lidt startvanskeligheder blev det til en sikker sejr 6-4 6-0.

I sin tredje kamp kunne Hannestad se frem til større modstand, han stod overfor Nathan Ponwith, en spiller som hidtil har haft krammet på sine danske modstandere, da både Benjamin Hannestad og Tobias Galskov har lidt nederlag. Denne gang skulle det dog gå anderledes, og efter tre sæt havde Hannestad vundet 6-1, 5-7, 6-2.

Hannestad har selv beskrevet sin tur indtil videre således:
Jo tak det går fint! igår var en ren rutine sejr, han kom ud og spillede over evne da jeg kendte ham fra før. Jeg kom bagud 2-3, men fik som sagt drejet kampen til mit favør og derefter var det ganske nemt.

Har lige fået en revanche fra Mexico Grade A, hvor jeg tabte til Nathan Ponwith 6-4 6-4. Idag vandt jeg med cifrene 6-1 5-7 6-2. Spillede nok mit bedste tennis nogensinde i første set! Spillede med god dybde på hvert slag, servede med høj første servsprocent og var fokuseret på at holde gameplanen. I andet set starter han med 3 retur vindere og et rigtig godt serveparti som gjorde jeg var bagud 0-2. Fra det punkt spillede vi begge underholdende tennis og begge vores server gjorde det til et tæt set. Jeg havde dog en matchbold ved 5-4 (hans serv). Tredje set fik jeg den gode dybde tilbage og fik brugt min baghånd som jeg havde planlagt før kampen!

I kvalfinalen skal Hannestad nu møde amerikanske Gonzales Austin som er seedet 5. og ligger godt 700 pladser bedre end Hannestad på seneste verdensrangliste (758/1443).

 

Forrige artikelEM for hold U12: Ingen danske medaljer i Rakovnic
Næste artikelITF Sharm El Sheikh: Schwencke Lindqvist taber i kvalifikationen
Avatar photo
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.