For anden uge i træk nåede Karen Barritza kvartfinalen i 10K turnering. Til gengæld er hun i finalen i double med slovakisk makker

Karen Barritza var meget tæt på at vinde 1. sæt, da hun i kvartfinalen ved $10.000 turneringen Collector Bank Norwegian Open i Oslo tabte 1. sæt så knebent som 8-10 i tiebreak mod 6. seedede Sarah-Rebecca Sekulic (GER). Karen havde haft en enkelt sætbold ved 6-5 i tiebreak.

1. sæt havde varet 1 time 20 minutter, og begge spillere udnyttede i løbet af sættet 2 af 8 break-muligheder.
Til gengæld varede 2. sæt kun 33 minutter, inden Karen måtte se sig slået med cifrene 6-7(8), 1-6.
En førsteserve-procent på 30 i 2. sæt er formentlig en væsentlig medvirkende årsag til, at Karen ikke kunne følge med i sættet.

I double-rækken er Karen og hendes slovakiske makker Michaela Honcova seedet 2, og de er fremme i finalen, som blev sikret temmelig ubesværet, idet modstanderne Luisa Marie Huber (GER)/Caroline Rohde-Moe (NOR) trak sig, da de var bagud 0-5 i 1. sæt.

Modstanderne i finalen bliver 1. seedede Chayenne Ewijk/Rosalie Van Der Hoek (NED), der i semifinalen vandt over Kelia Le Bihan/Emmanuelle Salas (FRA) 6-4, 6-1.

Herunder en række billeder på det norske forbunds facebook-side fra dagens kampe. Desværre er der ikke billeder med Karen Barritza, men mon ikke der bliver et præmie-billede, når doublefinalen er afviklet fredag eftermiddag.

For værtsnationen sluttede deltagelsen i single hos damerne allerede i 1/8-finalerne, hvor Malene Helgo tabte til 7. seedede Luisa Marie Huber (GER) 6-7(6), 6-1, 4-6 og både 17-årige Helene Heiberg, der havde wildcard, og 14-årige Hedda Gurholt tabte til seedede modstandere, som kun afgav et enkelt parti i deres kampe.

Semifinalerne hos damerne ser herefter således ud
1. seedede no. 283 Amanda Carreras (GBR) vs. 4. seedede no. 520 Chayenne Ewijk (NED)
5. seedede no. 552 Jacqueline Cabaj Awad (SWE) vs. 6. seedede no. 662 Sarah-Rebecca Sekulic (GER)

Hos herrerne er 1. seedede Casper Ruud eneste nordmand , der stadig er med i single.
Han måtte dog afgive et sæt i 1/8-finalen, hvor han vandt 6-2, 1-6, 6-4 over kval-spilleren no. 1044 Joshua Paris (GBR).
I torsdagens kvartfinale vandt den norske favorit 7-5, 6-3 over 7. seedede no. 578 Patrik Rosenholm (SWE).

De 2 semifinaler i herresingle bliver
1. seedede no. 241 Casper Ruud (NOR) vs. 5. seedede no. 507 Lucas Miedler (AUT)
2. seedede no. 329 Gianluigi Quinzi (ITA) vs. no. 700 Dragos Nicolae Madaras (SWE)

Forrige artikelITF Sheffield: Løchte klar til semifinalen
Næste artikelITF Stockholm: De berømte marginaler imod Emilie Francati
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.