De gode danske resultater fortsætter. I Karlskrona, Sverige har Simon Friis Søndergaard spillet sig ind i hovedturneringen. Han slog svenskeren Arvid Norén.

Det så ellers sort ud efter første sæt, som Simon tabte med 1-6. Men det ændrede sig meget i andet sæt. Simon fik et tidligt brud som han holdt resten af sættet. Han sluttede endda sættet med at bryde igen til 6-3, efter et usædvanligt langt parti.

I tredje sæt brød Norén med det samme og man begyndte at frygte lidt for Simon. Men han brød straks tilbage og derefter var det den unge danskers kamp. Svenskeren fik kun et parti mere i kampen og dermed vandt Simon altså 1-6,6-3,6-2.

Vi skylder også at fortælle at Thomas Schwencke Lindqvist spillede kvalifikation igår, men han tabte desværre til Vincent Eriksson, Sverige med 4-6,3-6. Thomas deltager også i den kommende uges future turnering i Båstad, Sverige.

Forrige artikelTV Finaler søndag: Både Wozniacki og Kerber er HELT klar til finalen på TV3+
Næste artikelWTA Stuttgart: Flot finale med tysk vinder
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.