Efter finaleplads i de seneste 2 turneringer, lykkedes det i 3. forsøg Emilie Francati og hendes britiske makker Emily Arbuthnott at vinde en double titel

Siden Emilie Francati og Emily Arbuthnott nåede semifinalen ved juniorernes udgave af Australian Open, har forventningerne til, at en titel måtte være på vej været støt stigende, da Emilie lige siden konstant har været i mindst semifinalen.
I de 2 seneste turneringer har Emilie været tabende finalist, så tiden måtte omsider være moden til, at Emilie i 3. forsøg fik en titel.

I finalen ved Grade 1 turneringen Trofeo Juan Carlos Ferrero i Villena lykkedes det så omsider , idet 4. seedede Emilie og Emily i finalen vandt 6-3, 6-4 over Cristina Bucsa (ESP)/Rebeka Masarova (SUI), der var seedet 8.

Tennisavisen ønsker stort tillykke til Emilie, som formentlig møder op til FED Cup med selvtilliden i orden, når holdkaptajn Kenneth Carlsen vælger holdopstillingen i Montenegro på mandag, hvor det desuden bliver afgjort, hvem Danmark kommer i pulje med.

Forrige artikelTV Kampe weekend: Eurosport forskudt ved slutkampe i Katowice
Næste artikelATP Houston: kvartfinalerne overstået – semifinaler næst
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.