Det er sjældent at KB´s Eric Vanshelboim må forlade banen som taber. Men i Ventspils Open mødte han sin overmand i svenskeren Kevin Chahoud.

Svenskeren med libanesiske rødder var braget igennem kvalifikationen. Og Eric Vanshelboim blev den tredje spiller i main draw som blev lagt ned med et æg. 6/0 6/1 blev det til Chahoud i torsdagens kvartfinaleopgør.

Chahoud, der til daglig mishandler de gule bolde i Falkenberg TC har repræsenteret både Libanon og Sverige som U14ér. Ved NM for hold i forsommeren 2015 tabte han klart til Sebastian Grundtvig (HIK). Men i Gothenborg Open i november viste han, at han er en rising star, da han besejrede bl.a. Oskar Brostrøm Poulsen (Gentofte).

Forrige artikelChallenger Columbus: Torpegaard vinder over 4. seedet canadier
Næste artikelChallenger Columbus: Torpegaard vækker international medieopmærksomhed
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.