Patrick Kristensen viste storspil, da han udspillede sin modstander i 1. runde af Sarawak Chief Minister Cup.

Hans modstander, Malayseren Borhan Janang drog absolut ingen fordel af at være på hjemmebane. Patrick Kristensen var bundsolid og med et solidt opbyggende spil fra baglinjen, varierende mellem topspin, slices og fremadrettet til nettet, satte han sig på kampen fra start til slut.

De overbevisende sejrscifre 6/1 6/1 bliver næppe gentaget, når Patrick i 2. runde møder den 1. seedede sydafrikaner Damon Kesaris. Kesaris har spillet 37 internationale kampe i 2015 og har kun tabt 7. Han er rangeret som 178 på den seneste ITF-rangliste, hvor Patrick ligger nr. 686.

Tirsdagens flotte indsats må dog have lagt et par alen til Patricks selvtillid. Drømmescenariet er, at Patrick i rollen som underdog stiller op uden forventningspres, spiller relativt frit mod den sydafrikanske storfavorit, der formentlig allerede ser sig selv i finalen…på en god dag kan Patrick præstere og vinde den slags kampe.

 

Forrige artikelTennisavisen – September 2015: Læs hele avisen online
Næste artikelChallenger Sacramento: Løchte ude i single
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.