Rebekka La Cour Hillingsø har genfundet storspillet og er med sejr over 1. seedede klar til semifinale. Philip Hjorth og August Holmgren blev stoppet i kvartfinalen. 2 danske doubler i semifinale

Resultaterne fra de første runder ved  Grade 4 junior-turneringen ITF Odense 2015 tyder på, at Rebekka La Cour Hillingsø har fundet frem til det niveau, som førte til hendes første ITF-titel i Oslo tidligere på året.

Efter sikre 2-sæts sejre i de 3 første kampe mødte Rebekka 1. seedede  (354) Baijing Lin (AUS), som blev besejret 7-6(5), 3-6, 6-3.
Da Tennisavisen lykønskede Rebekka med de flotte resultater, betegnede hun selv sin indsats således

[quote_box_center]”For slatan hvor har jeg ramt den godt altså”[/quote_box_center]

Fredag møder Rebekka, der er no. 622 på ranglisten, i semifinalen 11. seedede (827) Maria Natalia Lyven (UKR), der i kvartfinalen vandt 7-6(3), 6-1 over 15. seedede (916) Sofia Nami Samavati, der opnåede sit hidtil bedste resultat i en Grade 4 ITF-turnering.

Tennisspilleren Sofia Nami Samavati
Foto: Sportsfotograf.com.

I Girls doubles blev det til endnu en sejr til Rebekka, da hun sammen med Helena Francati vandt over 3. seedede  Barbora Matusova (SVK)/Eleonora Molinaro (LUX) 3-6, 6-2, [10-6].

I semifinalen fredag møder Rebekka og Helena de 2. seedede Nicole Conrad (USA)/Sem Wensveen (NED).

Tennisspilleren Helena Francati.
Foto: Sportsfotograf.com.

Philip Hjorth og August Holmgren tabte begge i kvartfinalen. Holmgren videre i double

I Boys single blev begge danske deltagere sendt ud af turneringen.
10. seedede Philip Hjorth, der er no. 619 tabte 3-6, 2-6 til 14. seedede (777) Javier Barranco Cosano (ESP).

På billedet ses Philip Hjorth og August Holmgren. Foto: Wee Thian Yew.
På billedet ses Philip Hjorth og August Holmgren. Foto: Wee Thian Yew.

2. seedede (362) August Holmgren mødte 8. seedede (494) Matthew Christopher Romios (AUS), som vandt 1-6, 7-6(2), 1-6.

August har i sin private blog fortalt, at han i denne turnering har haft god succes med at gå mere til nettet, hvilket han mener er en af årsagerne til, at han var i stand til at vinde 3 kampe.
I 1. runde mod Ignasi De Rueda De Genover (ESP) indså August, at han ikke kun slå den meget solide spanier fra baglinjen, og derfor forivrede han sig ofte og begik fejl, når der opstod chancer, i stedet for at koncentrere sig om processen. Bagud 4-6, 1-4 var August fokuseret på at komme til nettet, når han fik modstanderen ud at løbe, og derved fik han vendt kampen til sejr 4-6, 7-6(5), 6-4.
Denne taktik blev også fulgt i de 2 næste kampe, som ligeledes gav sejr.

August er sammen med Bart Stevens (NED) seedet 2 i Boys double. I kvartfinalen vandt parret knebent over Gabriel Huber/Neil Oberleitner (AUT) 6-4, 4-6, [10-8].
I semifinalen fredag møder de 8. seedede Javier Barranco Cosano/Jan Pallares Monreal (ESP), der vandt over Ryan Nijboer/Ronetto Van Tilburg (NED) 4-6, 6-3, [10-1]

Forrige artikelITF Junior Berlin: Benjamin Hannestad i kvartfinale
Næste artikelTV kampe fredag: TV 3 Sport 2 viser 4 kampe fra Birmingham
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.