Resultatformidlingen ved  Grade 2 turneringen 39th Medias-sen-Sibiu Junior ITF Tournament i Rumænien hører ikke til de hurtigste, og derfor ITFs hjemmeside endnu ikke opdateret med fredagens resultater.

Tennisavisen har heldigvis en hotline direkte til Benjamin Hannestad, som fortæller at der fredag både er afviklet 1/8-finaler og semifinaler, fordi programmet var forsinket efter heldagsregn i onsdags.

Benjamin fortsatte de gode takter fra torsdagens 1. runde, da han i 1/8-finalen først vandt 6-3, 6-4 over (259) Alexis Galarneau (CAN), og senere på dagen blev det til endnu en sejr 6-3, 6-2 over (183) Tiago Cacao (POR), som både Patrick Kristensen og August Holmgren stiftede bekendtskab med, da de begge tabte til ham i Ipoh, Malaysia i oktober 2014.

Dermed har Benjamin sikret sig mindst 50 point til ranglisten, hvor han lige nu er no. 99, hvilket øger chancen for at kvalificere sig direkte til hovedturneringen ved French Open.

Benjamin var godt tilfreds med sin indsats, som han beskriver således

[quote_box_center]”Spillede stabilt og aggressivt, var hele tiden først på bolden. Åbnede banen godt op og fik mine modstander ud og løbe. Servede det bedste jeg har gjort på længe, som klart var nødvendigt i dag. Kampene var meget tættere end resultatet viser.”[/quote_box_center]

Modstanderen i semifinalen bliver (149) Calin Manda (ROU) , der besejrede 1. seedede (72) Patrik Nema (SVK), og for 2 uger siden vandt han Grade 2 turneringen i Plovdiv med finalesejr 6-2, 6-4 over (90) Alexey Aleshchev (RUS), og undervejs havde han desuden bl.a. besejret (56) Patrik Niklas-Salminen (FIN), og Benjamin har derfor helt klar over, at det bliver en svær opgave, men han tror stærkt på, at han kan vinde kampen.

Benjamin skulle fredag endvidere spille double. Resultatet heraf vil blive oplyst lørdag sammen med resultatet af semifinalen.

Tilføjelse kl. 1950:
Benjamin har netop oplyst, at det også blev til sejr i double 2-4, 4-1, [10-7]. Der blev spillet korte sæt på grund af regnvejrs-forsinkelser.

Forrige artikelITF Antalya: Ørnø slået af 4. seedet
Næste artikelWTA Prag: Ren tjekkisk finale – Pliskova når milepæl
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.