For anden uge i træk nåede Emilie Francati kvartfinalen i Brasilien. I sidste uge var hun i semifinale i double, men denne gang er hun i finalen

I fredagens kvartfinaler ved  Grade A turneringen Campeonato Internacional Juvenil de Tenis de Porto Alegre i Brasilien skulle både Emilie Francati og hendes doublemakker Usue Maitane Arconada (USA), som i sidste uge vandt finalen ved Banana Bowl, forsøge at spille sig i semifinalen, hvor de i tilfælde af sejr kunne møde hinanden.

Dette semifinalemøde bliver ikke til noget, da Emilie i kvartfinalen tabte 5-7, 2-6 til 2. seedede no. 32 Seone Mendez (AUS), der vandt 7-5, 6-2.
Det fremgik desuden af Resultina-App’en, hvor Tennisavisen ofte henter resultater, at Emilies doublemakker tabte 2-6, 3-6 til 7. seedede no. 52 Chihiro Muramatsu (JPN). Det fremgår dog af ITFs officielle hjemmeside, at det var lige omvendt.
Emilie har bekræftet, at hendes double-makker vandt 6-2, 6-3 over japaneren.

Emilie og Usue Maitane Arconada fortsatte de gode takter i double, hvor de i sidste uge nåede semifinalen.
I fredagens semifinale tog de endnu et skridt i den rigtige retning, da de vandt 6-4, 6-4 over 6. seedede Kayla Day/Alexandra Sanford (USA).

I finalen møder det 4. seedede dansk-amerikanske par 3. seedede Francesca Di Lorenzo (USA)/Luisa Stefani (BRA) som vandt 7-5, 6-3 over Emiliana Arango (COL)/Meghan Kelley (USA)

Rettelse 21. marts kl. 0010: Bemærk, at ovenstående er en redigeret udgave, da det oprindeligt fremgik, at Emilies doublemakker havde tabt i single

Forrige artikelEntryliste: Uger 13-14, Premier Miami, Caroline, Serena m.fl.
Næste artikelKB Cup JuniorGPS: 00 opgør i vente mellem Rebekka og Karoline
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.