Emilie Francati fortsætter de gode takter og er med endnu en sejr videre i 1/8-finalen i single, og det blev desuden til sejr i double. Benjamin Hannestad tabte i 3 sæt til sin finske doublemakker

Der foreligger fortsat ikke officielle resultater fra onsdagens kampe ved Grade A turneringen Campeonato Internacional Juvenil de Tenis de Porto Alegre, hvor resultatformidlingen ikke foregår med den største hastighed, men så er det jo godt, at man kan skaffe resultaterne ved at spørge spillerne selv.

Emilie Francati kunne derfor oplyse, at hun i 2. runde i single vandt 6-2, 3-6, 6-1 over Eugenia Ganga (ARG).
På turneringens egen lokale side kunne man desuden konstatere, at (215) Meghan Kelley (USA) vandt 6-2, 7-5 over 6. seedede (48) Maria Fernanada Herazo Gonzalez (COL).

Dermed bliver Emilies modstander i 1/8-finalen Meghan Kelley, hvilket Emilie havde denne korte kommentar til

[quote_box_center]”Ja, møder Meghan Kelly imorgen, så det skal nok blive sjovt!”[/quote_box_center]

Det blev også til sejr i 2. runde i double, hvor Emilie sammen med Usue Maitane Arconada (USA) er seedet 2.
De vandt 6-1, 6-2 over Jessica Hinojosa Gomez (MEX)/Ndindi Inziani Mwaruka (USA).

Emilie kunne desværre også fortælle, at Benjamin Hannestad tabte 6-2, 3-6, 3-6 til sin finske doublemakker 16. seedede (62) Patrik Niklas-Salminen (FIN), og dermed er Benjamin ude af turneringen i Brasilien.
I uge 14 er Benjamin tilmeldt Grade1 turneringen International Spring Championships, USA Carson CA.

Emilie fortalte også, at hun efter denne turnering vender snuden hjemad, men efter en uges tid tager hun videre til Spanien.

Da Tennisavisen ikke har fået tilladelse til at vise nogle af de billeder, som blev taget under turneringen, vises ovenstående arkiv-billede, men interesserede kan se et billede fra dagens single på dette link.

Forrige artikelITF Senior Oslo: Karen Barbat vandt og tabte i double efter 2 match-tiebreaks
Næste artikelATP Indian Wells: Roger Federer vinder kamp nr. 50 i turneringen
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.