Mens dette indlæg skrives, sidder mange danske TV-seere og ser Barnaby på DR1.
Tennisspilleren Christian Sigsgaard må dog vente til søndag formiddag med at møde Barnaby, som er i skikkelse af den 16-årige britiske tennisspiller Barnaby Smith.

Mødet med Barnaby foregår ved Grade 2 turneringen IGTA Junior Cup powered by BABOLAT i Bochum, Tyskland, efter at Christian lørdag i 1. runde i kvalifikationen vandt en kneben sejr 7-6(3), 6-7(4), 6-3 over (297) Karl Friberg (SWE).
Den 16-årige svensker har også tidligere voldt problemer for danske juniorer, da han i Ljuseveka i Sverige vandt 6-2 6-4 over Patrick Kristensen, og først på året vandt han 6-4, 7-6(1) over Philip Hjorth i Bromma.

Barnaby Smith kom lidt nemmere til sin sejr, da hans modstander (579) Rrezart Cungu (MEN) trak sig ved stillingen 2-6, 1-4.

Johannes Ingildsen er også tilmeldt turneringen, men han er i kraft af sin rangering som no. 137 direkte i hovedturneringen, mens Christian som no. 236 er i kvalifikationen.

 

Forrige artikelTV kampe søndag: Finale dag ved de fleste turneringer
Næste artikelWTA Birmingham: Pliskova mod Kerber i finalen
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.