Det er ikke kun fra USA at duften af dansk tennis møder vores næsebor. Ved ITF future turneringen i Antalya, Tyrkiet er en veloplagt Simon Friis Søndergaard godt igang med at imponere.

Mod Baris Erguden, Tyrkiet er er nr. 598 på verdensranglisten og storfavorit mod det  18-årige danske kæmpetalent, viste den unge dansker koldblodighed og styrke.

I første sæt bølgede kampen frem og tilbage. Indstil slutningen af sættet havde de brudt hinanden 2 gange. Ved 6-5 viste Simon den koldblodighed der skal til i afgørende situationer og brød for tredje gang og vandt sættet 7-5.

I andet sæt så den unge dansker overhovedet ikke tilbage. Han fejede gulv med den 29-årige tyrkiske spiller og vandt sættet 6-0.

Simon skal nu møde enten topseedede Enrique Lopez-Perez, Spanien eller wild card spilleren Sarp Abagibun, Tyrkiet. Mon ikke det bliver spanieren.

Vi arbejder på at få en kommentar fra Simon. Flot og tillykke herfra!

Forrige artikelTV Kampe Miami: TV3 Sport 2 og Canal8 Sport på dupperne
Næste artikelKlubnyt: Thomas Skouboe stopper som sportschef hos Hørsholm Rungsted Tennisklub
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.