Både Philip Ørnø og Anders Grinderslev imponerer i $10.000 future turneringen i Antalya, Tyrkiet. Begge er nu klar til hovedturneringen sammen med Mohamed Shabib.

Philip Ørnø stod overfor Jonathan Chang, USA og han vandt 6-2 i første sæt, hvorpå amerikaneren opgav ved dansk føring 3-1 i andet sæt.

I første runde af hovedturneringen står Philip overfor 18-årige Benjamin Bonzi, Frankrig, der er nr. 888 på verdensranglisten.

På papiret stod Anders Grinderslev overfor en svær opgave, idet han stod overfor Ferdun Shevkedov, Bulgarien der var seedet 2 i kvalifikationen. Om det har været en svær opgave skal undertegnede skribent da ikke kunne sige, men det virker som det har været en Anders Grinderslev i fuldstændig kontrol. Anders vandt med 6-0,6-0.

Anders møder i hovedturneringens første runde Michael Geerts, Belgien der er nr. 854 på verdensranglisten.

Dern sidste dansker i hovedturneringen, Mohamed Shabib skal møde Jonas Trinker, Østrig, der er nr. 2128 på verdensranglisten.

Forrige artikelWTA Ranking: Wozniacki lunt på 5 plads. No. 6 på racelisten med pil op
Næste artikelITF Karlskrona: Simon Friis Søndergaard gav topseedet hård modstand
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.