I kvalifikationen til $10.000 future turneringen i Antalya, Tyrkiet har både Simon Friis Søndergaard og Oscar René Jeppesen fået en flot start.

Simon Friis Søndergaard trak en stærk modstander i Gabor Borsos, Ungarn der er 7. seedet i Kvalifikationen. Borsos er nr. 947 på verdensranglisten, mens Simon er nr. 1851. Men det afholdt ikke Simon fra at slå sin langt højere rangerede modstander med 6-4,6-2. Simon skal nu møde Scott Browne, Australien der er nr. 2094 på verdensranglisten. Både Simon og Scott har 1 point der tæller på verdensranglisten, så reelt ligger de lige. Scott Browne er med sine 24 år noget mere rutineret end 18-årige Simon Friis Søndergaard, men lad os nu se.

Oscar René Jeppesen er også kommet forrygende fra start idet han vandt sin første kvalifikationskamp over Mats Hermans, Holland med 6-1,6-2. Oscar står nu overfor 19-årige Jonathan Mridha, Sverige, der er seedet 5 i kvalifikationen og er nr. 931 på verdensranglisten. En svær opgave. Kender vi Oscar ret, går han til den med krum hals.

På billedet ses Oscar Jeppesen.
På billedet ses Oscar Jeppesen.
Forrige artikelATP Indian Wells: Raonic nedkæmper Nadal i gyser
Næste artikelITF Junior Brasilien: Emilie Francati og makker tabte finalen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.