Det er ikke kun Simon Friis Søndergaard og Oscar René Jeppesen, der for tiden deltager i kvalifikationen til en ITF turnering i Tyrkiet.
Det samme gør Julie Noe, men hun er i kraft af sin placering som no. 1072 på WTA ranglisten seedet 4, og derfor var hun oversidder i 1. runde af kvalifikationen.

Det gav hende lidt ekstra tid til at bearbejde eventuelle eftervirkninger, da hun efter ankomsten til Tyrkiet kunne fejre sin 19 års fødselsdag 19. marts, hvilket Simon og Oscar vist nok sørgede for skete med maner.

Mandag kom Julie omsider i kamp, da hun mødte Valeria Nikolaev (ISR), som i 1. runde havde vundet 6-2, 6-2 over Anna Makarova (RUS), som dog næppe er helt så god som ranglistens no. 9 Ekaterina med samme efternavn (Makarova).

Julie vandt 6-3, 6-2 efter en kamp, hvor hun efter eget udsagn ydede en solid indsats, og hun er dermed klar til at spille kval-finale tirsdag kl. 0930, lige inden Simon også spiller kvalfinale.
Julies modstander bliver 17-årige Dorien Cuypers (BEL), som bruge 3 sæt på at besejre Ekaterina Alay (RUS) 6-4, 1-6, 6-2.

Forrige artikelWTA Miami: Lodtrækning og statistik med Wozniacki
Næste artikelKB Cup JuniorGPS: 45 billeder af Arthur, Karoline, Rebekka og Jesper
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.