For anden uge i træk spiller Emma Haakansson kvalfinale i Antalya, hvor  Mia Schmidt-Jørgensen er ude

17-årige Mia Schmidt-Jørgensen (billedet herover), der er no. 9 på den hjemlige U18 rangliste, måtte ved $10.000 turneringen Tennis Organisation Cup i Antalya i Tyrkiet  konstatere, at der er et stort spring fra at spille med ved UM Inde i U18, hvor hun nåede semifinalen, og til deltagelse i en ITF senior turnering, da hun i 1. runde i kvalifikationen tabte 1-6, 0-6 til Natasha Bredl (AUT).

Tennisspilleren Emma Håkansson
Foto: Sportsfotograf.com.

19-årige Emma Haakansson, der er 1. års senior, deltager for 2. uge i træk i Antalya, hvor hun for en uge siden vandt 2 kampe i kvalifikationen, inden hun tabte i kvalfinalen.
I  kvalifikationen til næste uges turnering er Emma igen i kvalfinalen efter sejr i 1. runde over Pauline Van Herck (BEL), som blev besejret med 6-4, 6-0.

I kvalfinalen skal Emma mandag kl. 1130 møde Emily Casteleyn (BEL), som i 1. runde vandt 6-4, 6-1 over Adelaida Allakhverdiyeva (KAZ).

Forrige artikelITF Junior Plovdiv: Christian Sigsgaard fortsætter sejrsrække II
Næste artikelITF Antalya: Thomas Schwencke Lindqvist i kvalifikationsfinale
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.