Selvom Anna Signe Rasmussen tabte til 2. seedede, var hun ikke på glatis, og hun ser frem til flere kampe i samme tempo

Efter nederlaget i kvalfinalen ved $10.000 turneringen Amstelveen Futurte i Holland fik Anna Signe Rasmussen en ny chance som Lucky Loser i hovedturneringen, hvor hun dog ikke fik den optimale lodtrækning, da hun allerede i 1. runde mødte 2. seedede no. 593 Sviatlana Piranzhenka (BLR), hvis højeste rangering er no. 371.

Hviderusseren levede op til favorit-værdigheden og vandt kampen med overbevisende cifre 6-2, 6-1.
Anna fortalte efter kampen, at hun på ingen måde følge sig på glat is, og hun havde sine chancer i starten af begge sæt, hvor hun fik dikteret spillet godt og havde gode solide dueller, men modstanderen var skarpere det meste af tiden.

Anna har brug for flere kampe i samme tempo, hvor den mere rutinerede modstander valgte de rigtige slag i de rette situationer, og hun glæder sig allerede til næste opgave, hvor hun “knokler” videre i Knokke i Belgien.
Hun var dog tilfreds med sit spil og ved godt mod, selvom hun vandt for få games, men det har været endnu en fin turnering med fire lærerige kampe.

Forrige artikelKlubnyt: Svendborg Sportsfestival & Tennisskole
Næste artikelITF Junior Pilsen: Grundtvig uddelte æg til top 100 spiller men tabte kampen
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.