Tro nu ikke at det var nogen af vores hjemlige kongelige, nej det var Dubai’s Royals, men først lige lidt om den første kamp, der stod mellem Singapore Slammers og Indian Aces. Indian Aces var spilstyrende i de 4 første sæt, så hele dramaet i den kamp kom i det sidste sæt. Det blev vundet af Slammers, der altså vandt det sidste point – og det er jo ikke så godt i denne turnering, hvor reglerne siger, at det hold der har flest point, også skal vinde det sidste point i kampen for at vinde den. Slammers var faktisk ved at indhente Aces, som I kan se af resultatet af kampen – spændende og ved normal lydstyrke, hvilket var godt.


Anden kamp mellem UAE Royals og Manilla Mavericks blev en særdeles tæt affære, hvilket man ikke havde regnet med, da Caroline vandt første sæt overbevisende 62. Caroline spillede godt og varieret med god længde, hvor boldene slikkede linjerne flere gange. Hun spillede mere aggressivt i dag og var konsekvent 1 meter inde under modstanderens anden serv. Hun har også vænnet sig til det anderledes tennis koncept, og ser ud til at nyde det i selskab med Djokovic og de andre Royals. Royals tabte knebent de næste 3 sæt, og lige pludselig var det op til herredublen at hente sejren hjem, og det blev først sikret i den shoot out kampen endte med – særdeles spændende kamp.


Stillingen er efter første dag:


Her et par muntre Royals:

Forrige artikelIPTL: Dubai – sidste omgang
Næste artikelOrange Bowl: Hannestad klar til kvartfinale i double
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.