Så er dag et forbi. Må sige det var en god start IPTL fik. God kemi mellem spillerne og en begyndende holdånd, der virkelig kan gøre det til en turnering som spillerne ser frem til. Her er resultatet af dagens anden kamp:

 

Og her er en teamfie – det må det vel hedde, når holdet er med – ikke?

Som første match var det underholdende kampe og lærerige specielt for Maria Sharapova, der fik den specielle regel med nedtællingsuret ved serven at kende – hun mistede et point på den bekostning, men lærte at få begyndt inden tiden udløb – burde man også indføre i de almindelige tennisturneringer. En anden finesse er, at når man er begyndt at serve, og har kastet bolden op, så er der ikke nogen vej tilbage – serven skal fuldføres ingen ny chance – tiden er brugt. Skabte lidt forvirring og sjov, men også det er blevet lært. Selv banedommeren blev forvirret og måtte udskiftes eller lade sig udskifte med en der var godt inde i reglerne – ja, ja al begyndelse er svær. Hvem har nogensinde set Maria spille mix double? Nej vel, men det gjorde hun sammen med Andy Murray. De kom lidt dårligt fra start, men nåede op og pressede Royals, der dog vandt mix’en. Igen i denne kamp var det skønt at se legendernes opgør – de kan bare noget med en ketsjer. Alt i alt en rigtig god begyndelse på denne turnering. Glæder mig til i morgen. Håber I følger med på UNIBET eller BET365.

Forrige artikelU14 Gøteborg: Olga Helmi tæt på finalesejr.
Næste artikelFacebook: Gruppen “Verdens bedste Wozniacki” er et tilløbsstykke
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.