Anførselstegnene skyldes at vi kun har mødt hinanden på nettet. Junren65 er det alias han benytter nu. Han er en jævnaldrende pensionist fra Arizona i USA. Han siger om sin egen tenniskarriere:

[quote_box_center]Jeg spillede på mit high school tennis team. Jeg spillede igen langt senere for sjov, da jeg var i kandidatuddanelse på universitetet. Jeg blev interesseret i kvindernes tennis tilbage, da Caroline spillede mod Kim Clijsters i US Open 2009. Jeg husker det var en meget blæsende aften.[/quote_box_center]

Som meget passioneret Caroline fan fotæller han her hvornår det skete:

[quote_box_center]Jeg valgte min favorit spiller da jeg så US Open 2009. Jeg kunne godt lide Carolines beslutsomhed, modenhed i så ung en alder, venlighed, meget verbal støtte fra andre spillere, både når hun tabte og vandt, og endelig hendes måde kun åbent at fejre, når hun gjorde et godt skud, ikke når hendes modstander begået en fejl .[/quote_box_center]

I lighed med undertegnede sluttede Junren65 sig til det samme forum i tiden efter US Open 2009, og det blev ikke kun tennisting vi diskuterede – men selvfølgelig mest det. I  slutningen af 2009 og begyndelsen af 2010 havde jeg en 9. klasse til engelsk, hvor vi havde et emne om verden i krig, og ved et tilfælde fik jeg at vide, at Junren65 var Vietnam veteran. Det fortalte jeg klassen, og de spurgte om de ikke måtte sende Junren65 nogle spørgsmål, hvilket han indvilligede i, og det blev en tæt kontakt. De emails og svar vi udvekslede fik jeg lov til at lade indgå i klassens opgivelser til den forestående afgangsprøve – sejt ikke? – det syntes min klasse i alt fald. Nå men over til tennis.

Hvordan klarer du mennesker, der er lidt efter Caroline?

[quote_box_center]Indrømmet jeg har svært ved at ignorere eller tolerere folks personlige angreb på enhver spiller, især Caroline.[/quote_box_center]

Kan du lide lange rivaliseringer blandt spillerne? Og hvordan skal de være – på venlig vis eller “Mean Girls”?

[quote_box_center]Jeg kan lide lange rivaliseringer mellem spillerne. Jeg synes også, de skal være af venlige karakter. Det er en af grundene til jeg valgte Caroline som min favorit spiller. SELVOM jeg virkelig ønsker at hun kan besejre sin bedste ven. Det rørte mit hjerte at se Serena Williams stående på målstregen i New York Marathon for at tage imod Caroline.[/quote_box_center]

Psykologi er en væsentlig faktor – hvordan synes du Carline klarer sig mentalt og gør du noget for at støtte?

[quote_box_center]Jeg vil altid ønske Caroline skal vinde. Jeg vil især have hende til at vinde en af de fire slam. Jeg kan godt lide, at hun ikke klager eller kommer med undskyldninger, når hun ikke vinder eller har en skade. Jeg beundrer hendes evne til at være positiv. Jeg taler højt, erh – jeg mener råber højt til min computer eller tv, når hun spiller – tæller det som støtte? :)[/quote_box_center]

Styling er en vigtig faktor også – hvad kan du lide / ikke lide om den hype, der omgiver topspillere.

[quote_box_center]I lang tid, talte tennis kommentatorer nedsættende om Carolines spillestil, og at hun ikke rigtig fortjente at være # 1, da hun ikke havde vundet en Slam. (Det var også en af grundene til jeg ønskede for hende at hun ville lykkes med sin karriere, og hvorfor hun blev min favorit med det samme.) Jeg er ikke sikker på hvad du mener om styling. Jeg vil have at hypen centrerer sig omkring Caroline; :ellers jeg ikke rigtig lide det. (Jeg spøger kun delvist ;)[/quote_box_center]

Tennis spilles på forskellige overflader – hvilken en kan du bedst lide og hvorfor og hvordan klarer din favoritspiller denne overflade?

[quote_box_center]Jeg kan godt lide hardcourt tennis. Jeg tror, det er Carolines bedste overflade, og den hun har den bedste chance for at vinde en slam på. Men måske det vil ændres, når hun modnes som spiller.[/quote_box_center]

Hvilken slags spil kan du bedst lide – wham bang server, baseline spil, netspil eller all-round spil (en blanding)?

[quote_box_center]Jeg kan godt lide en blanding. Gennem årene har det været glædeligt at se Carolines serve og dybde og placering af sine grundslag bedre. Hvis hun fortsætter med at forbedre dybden og placeringen af hendes grundslag, jo mere netspil kan der være i fremtiden.[/quote_box_center]

Det var anden del af min lille trilogi om os tennisnørder. Har du nogen spørgsmål til Junren65 eller Fashionista (den australske dame i første del) er du velkommen til at sende disse til Tennisavisen på kontakt@tennisavisen.dk.