Først lidt praktisk info: Efter optaktsartiklen vil der derefter være kampprogram for weekendens holdkampe i Elitedivisionen.

Når man snakker tennis i Danmark, så er det ofte København man snakker om. For klubberne i København er meget dominerende. Ikke desto mindre er det vigtigt at eksempelvis Jylland også kommer med, Hvis vi taler om Dansk tennis’ fremtid. Og styrken i provinsklubberne kan i høj grad måles i Holdturneringen.

Og måske ser det ikke så slemt ud som man skulle tro. Der er faktisk flere jyske klubber der står med gode kort for at komme med i mellemspillet.

Damerne:

Pulje 1: Her har KB og Gentofte skilt sig ud med hver 12 points , mens Birkerød og Hvidovre hver har 0 points. Det er sådan set lidt ligegyldigt for alle hold i den pulje går videre. Så den eneste spænding i den pulje med medaljespilsholdene fra sidste sæson er hvor mange points de tager med i mellemspillet.

Pulje 2: Esbjerg har overrasket positivt i den pulje og har muligheden for at gå i mellemspillet. De møder Hillerød på udebane, mens HIK og Lyngby mødes i den anden kamp.

Pulje 3: Skovbakken er sikker på at gå videre her. Der spilles kun en kamp i denne weekend, da TC Odense er trukket fra turneringen. Så kampen mellem Skovbakken og det andet tophold, HRT er den eneste der bliver spillet i den pulje.

Herrerne:

Pulje 1: Igen en lidt uinteressant pulje spændingsmæssigt, da alle hold er sikre på at gå videre. Alle hold i denne pulje er sidste års medaljespil og kan ikke slås ud her. Til gengæld er der mange seværdige kampe.

Pulje 2: Det er måske den mest spændende pulje overhovedet. Her har Skovbakkens talenthold en realistisk chance for at nå mellemspillet, men de er dog hæmmet at en af deres bedste spillere, Patrick Kristensen skal spille doublefinale i en ITF juniorturnering i Norge.

Pulje 3: Århus 1900 har en rigtig god chance for mellemspillet i denne pulje. De møder Hvidovre i en knald eller fald kamp. Randers får det derimod svært mod topholdet HRT.

Wekkendens kampe

Damerne:

Pulje 1:
Birkerød – Hvidovre                                     Lørdag kl. 15.00
KB – Gentofte                                              Lørdag kl. 17.00

Pulje 2:
HIK – Lyngby                                               Lørdag kl. 16.00
Hillerød – Esbjerg                                        Søndag kl. 13.00

Pulje 3:
HRT – Skovbakken                                       Lørdag kl. 16.00

Herrerne:

Pulje 1:
Gentofte – KB                                              Lørdag kl. 12.30
Lyngby – Birkerød                                       Lørdag kl. 13.00

Pulje 2:
ATK – Hillerød                                             Lørdag kl. 11.00
Skovbakken – B93                                       Lørdag kl. 13.00

Pulje 3:
Århus 1900 – Hvidovre                                Lørdag kl. 12.00
Randers – HRT                                             Lørdag kl. 12.00

Forrige artikelTrænerprofil David Mathiesen: Dansk tennis spiller for enstrenget
Næste artikelITF Junior Stavanger: Double sejr til Patrick Kristensen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.