Dansk Tennis Forbunds (DTF) formand, Henrik Klitvad, sætter sit punktum efter 18 års virke i forbundets bestyrelse, og dette sker ved en afskedsreception, der finder sted den 17. marts 2016 i Hellerup.

I forbindelse med DTF’s årlige generalforsamling, overdrager nuværende formand, Henrik Klitvad, formandsposten, efter at have bestridt den siden marts 2004. DTF ønsker derfor at sige tak til Klitvad for den hæderlige indsats, og håber meget, at repræsentanter fra tennisklubber landet over, særligt inviterede gæster og øvrige tennisentusiaster har tid og lyst til at deltage i en afskedsreception.

Receptionen finder sted den 17. marts 2016 kl. 15-18 på adressen Hartmannsvej 37, 2900 Hellerup.

Forrige artikelDansk Tennis: Henrik Klitvad takker stolt af som DTF-formand
Næste artikelITF Junior Oslo: Endnu en sejr til Helena Francati. Elsvad “glemte” at lukke
Kristina Loncar
Kristina Loncar, 22 år, er en ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist. Hun har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet, men har sideløbende kastet sin kærlighed på tennissporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen som skribent for Tennisavisen.dk.