Nyder du at følge med i tennis, og kan du lide at se de store turneringer? Så skulle du måske prøve at bette på tennis, for at gøre kampen lidt sjovere. Der er ikke noget som at se en kamp, som man har oddset på. Det gør kun spillet mere spændende. Find en række spilfiduser her, som kan hjælpe dig i gang, når du skal placere dine penge.

Tennis som betting sport

I hele verden er tennis en populær sport, som millioner af mennesker holder af at følge med i. I mange år har folk oddset på sporten, og det er med god grund. De mange hurtige skift og bevægelse blandet med, at der kan være mange sæt, giver utallige muligheder for, hvad man kan sætte penge på, der sker i kampen.

Man kan både oddse før kampstart, men livebetting er også blevet meget populært. Så kan man nå at se spillerne an, inden man placerer sit bet. Mange har tænkt, at tennis betting ville miste værdi i Danmark efter Caroline Wozniacki lagde ketsjeren på hylden, men med store talenter som Holger Rune og Clara Tauson, skal tennis odds nok blive ved med at være spændende.

Spil på både de største og de mindste

Der er mange muligheder, når det kommer til at spille på tenniskampe. Man kan selvfølgelig spille på alle Grand Slam turneringer: Wimbledon, Australian Open, US Open og French Open, men også ATP, WTA og mange af de meget mindre turneringer ligger åbne for betting. Det er dog sjovest at bette, når det er en kamp man har mulighed for at se udspille sig for øjnene.

På mange bettingsider er der mulighed for at følge med i kampene, enten ved at betale for at se kampen dér, eller ved at de liveopdatere kampen løbende, hvis man ikke lige har mulighed for at se med.

Tips til tennis odds

Det er selvfølgelig afgørende for ens odds resultater, at man har sat sig godt ind i reglerne, så man har de bedste forudsætninger. Odds på tennis kan gøres simpelt, hvis man blot ønsker at spille på vinderen, men kan også avanceres, hvis man har lyst til at gå helt ned i de enkelte sæt. Et godt råd er at fokusere på og følge en enkelt spiller, så man virkelig forstår deres styrker og svagheder.

Ellers er det bare at kaste sig ud i det. Hvad enten det er små eller store beløb, er det altid sjovt at bette på tennis. Husk at spille ansvarligt.

Forrige artikelW25 Portugal: Flere sejre til Olga Helmi på højere ITF-niveau
Næste artikelChallenger Perugia: Holger Rune stoppet i kvartfinale af ukrainer
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.