Fremme ved de sidste 16 og torsdagens modstander var en kending Daria Kasatkina den 20 årige russer som Caroline har mødt et par gange i år. Først i St. Petersborg, hvor Caroline tabte og siden i Indian Wells, men begge gange på hard court. Hvordan ville det gå på grus? Desværre blev det også til nederlag denne gang 57 36 og fortjent sejr til Daria Kasatkina.

Første sæt viste to spillere med lidt mentale forstyrrelser og et svagt spil – desværre. Caroline så mut ud og gnisten manglede det meste af første sæt. Kom egentlig pænt i gang og kom på 30-0, men tabte så med en dobbeltfejl og nogle sjuskede fejl 0-1. Kasatkina gjorde hvad hun kunne for at hjælpe Caroline i gang ved at at lave 3 dobbeltfejl i træk i det efterfølgende parti, så Caroline brød tilbage 1-1. Caroline havde fordel i sit serveparti og satte det over styr 1-2. Kasatkina havde fået sin kanon indstillet, men servede forsigtigt, nogle af førsteserverne var under 100 kmt, for ikke at lave dobbeltfejl. Begge spillere holdt deres server til 2-3 og Kasatkina skulle serve igen, men Caroline brød hendes serv. Holdt sit eget parti og brød nok engang til 5-3 og kunne så serve sættet hjem, men nej Caroline blev brudt igen, og det så gran giveligt ud som om, der var lidt gummiiarm. Det blev 5-4, 5-5, 6-5 og 6-6 – Tiebreak. Caroline førte 4-2 men tabte 5-7 og dermed første sæt. Lidt tamt, uinspireret og monotont spil, hvor spilmønstrne var til at gennemskue.

Kasatkina er den mindst ringe og vinder første sæt

Statistik

Andet sæt blev startet og Caroline havde 15-40 i Kasatkinas serv, men kunne ikke udnytte mulighederne. Holdt sit eget parti, og så var der diskussioner om mørket. Spillerne fortsatte til stillingen 3-3, hvor kampen blev afbrudt. Hvorfor er der ikke lys på Roland garros – tåbeligt.
Kampen blev genoptaget fredag efter Haleps sejr over Mertens. Kasatkina startede andendags gildet med lidt besværligheder som en dobbeltfejl og afsluttet med en heldig netruller 4-3. Så fulgte Carolines serveparti, der blev en langvarig affære med 3 fordele til Kasatkina, før hun brød CAroline. Wozniacki var lidt mere frisk spillede i dag men langt fra hendes bedste her i French Open, men det har jo også noget med modstanderen at gøre. Kasatkina spiller på samme måde (næsten) som Caroline Wozniacki, og hvordan er det lige man besejrer sig selv. Som i går var der for lidt variation i spillet og det var fuldt fortjent at Kasatkina kunne serve kampen hjem. Sympatisk spiller, der er positiv og ikke stønner.

Diskussion om mørke

Spillet fortsatte

Kampen udsat ved stillingen 33

Kasatkina i kvartfinalen

Forrige artikelITF Junior Värnamo: Nye niveauer sikrer Sebastian Grundvig nye titler
Næste artikelFrench Open: Tårnhøje forventninger til gruskongen Rafael Nadal
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.