Kvalifikationsspilleren 26 årige Georgina GARCIA PEREZ fra Spanien var Wozniackis anden modstander i årets French Open. Perez har haft succes på ITF basis, hvor hun har vundet 10 titler, men endnu ikke den store succes på WTA turen. Hun er således 219 på den officielle WTA rangliste. Hårdt servende spiller. Kort dag på kontoret (exclusiv ventetid) 51 minutter, og Clayniacki havde vundet kampen over en lidt bleg modstander 61 60.

Første sæt startede med et par usikre bolde fra Wozniackis side, men så kørte Wozniacki toget ellers derud af. Ca. 3 minutter pr. parti. Sikre server, få fejl og afprøvning af skudmaterialet. Efter 14 minutter stod det 5-0 til Caroline før hun måtte afgive en af kampens partier til en rimelig modløs spanier. Caros forhånd og baghånd virkede perfekt og både første og anden serven var i top. Lidt mat stemning på tilskuerpladserne, da der ikke var nogen særlig lange dueller, og de der var blev vundet af Caroline. Meget af Carolines spil bar præg af, at hun øvede sig – for hård mod modstanderen?

Sikkert sæt

Statistik

Andet sæt blev et deja vu, men med en endnu mere sikkert spillende Caroline, der startede med at bryde Perez serv efter et af kampens bedste partier. SÅ gik det igen Carolines vej, og efter 13 minutter havde hun brudt Perez for anden gang til 3-0. Igen var afprøvning af forskellige typer af skud fra moonballs til netcross i højsædet. Sådan fortsatte det til stillingen 5-0 til Caroline. I sættets sidste parti forsøgte Perez en sidste gang at undgå ægget, men det lykkedes ikke. 6-0 og et velfortjent æg til modstanderen, der skal spille noget anderledes, hvis hun skal op i top 100. God træning før næste kamp. Se kampens flotte statistik herunder.

Så er den ged barberet efter 51 minutter

Kampstatistik

Forrige artikelOnsdag 30. maj: Wozniacki atter på største bane – Halep indleder udsat kamp
Næste artikelTorsdag 31. maj: Halep spillet varm inden møde mod Townsend
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.