Frederik Løchte Nielsen har efter corona-pausen genoptaget træningen med sin double-makker Tim Puetz og desuden vundet 5 single-kampe for Exo-Tennis

Mens internationalt tennis på højeste niveau under ITF, WTA og ATP har ligget stille, har Tennisavisen med jævne mellemrum lavet opslag på facebook med udvalgte kampe, som kan følges på TV eller livestream fra nogle af de mange lokale turneringer, der har været afviklet under vidt forskellige former rundt om i Verden.

Derfor har mange formentlig bemærket, at Frederik Løchte Nielsen i den forløbne uge dagligt har spillet single-kampe, som kunne følges på PlaySight.
Det fremgik dog ikke, hvad turneringen handlede om, men Løchte har efterfølgende oplyst, at det er en puljeturnering, hvor 2 hold møder hinanden, og at turneringen har været dækket på Instagram af Exo-Tennis, som Løchte repræsenterede i opgørene mod Eintracht

Spilleprogrammet for førstedagen 14. juli findes herunder

https://www.instagram.com/p/CCnMSBzgjMz/?utm_source=ig_web_copy_link

Løchte sørgede for en af sejrene til Exo-Tennis, da han vandt 6-3, 6-1 over J. Worn, mens hans faste double-makker på ATP-touren, Tim Puetz vandt sin kamp for Eintracht Frankfurt mod C. Schmitz.

En afgørende årsag til, at Løchte deltog i holdkampen mellem Exo-Tennis og Eintracht Frankfurt – fremfor at deltage i Leschly Cup – var for at få mulighed for at genoptage træningen sammen med sin double-makker, så de kan være optimalt forberedte, når ATP-touren genoptages.

Resultatet af førstedagens 6 kampe var 3 sejre til hver, hvorved stillingen var 3-3, men næste dag vandt Exo-Tennis 4 kampe mod 2 og tog derved føringen 7-5, hvilket Løchte bidrog til, da han vandt 6-2, 6-1 over J. Penzlin.

På tredjedagen talte hver sejr for 2 point, og da Exo-Tennis vandt 5 kampe og Eintracht Frankfurt kun en eneklt, kunne Exo-Tennis udbygge føringen til 17-7.
Løchte vandt sin 3. sejr i træk efter 6-1, 6-2 mod D. Fritsche

https://www.instagram.com/p/CCtfyHKAceg/?utm_source=ig_web_copy_link

På fjerdedagen fredag blev Eintracht Frankfurt atter kun noteret for en enkelt sejr, mens Exo-Tennis vandt de øvrige 5 kampe, heriblandt en enkelt på walkover, da kampen mellem Tim Puetz og F. Broska blev annulleret.

Løchte fik væsentlig mere modstand end i de første kampe, da han tabte 3-6 i 1. sæt mod S. Fanselow, som var meget tæt på sejr i 2 sæt, inden Løchte fik presset kampen ud i et afgørende 3. sæt, hvor Løchte sikrede sejren 3-6, 7-6(5), 6-2.

Herunder er vist de 5 bedste dueller fra kampen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

PlaySight Top 5 rallies from day 4 match between Fanselow vs Nielsen @speedy_gonzales1991 @eintrachttennis

Et opslag delt af Exo-Tennis (@exo_tennis) den

Dermed førte Exo-Tennis 27-9, inden de sidste kampe om lørdagen, hvor hver sejr tæller 3 point, så Eintracht Frankfurt havde fortsat en teoretisk mulighed for at få uafgjort, hvis de vandt alle 6 kampe, men Løchte fortsatte sejrsrækken med 6-4, 6-3 over S. Mortier, og for 3. dag i træk vandt Exo-Tennis 5-1, hvorved slutresultatet blev en sikker sejr på 42-12.

https://www.instagram.com/p/CCydwcugYVq/?utm_source=ig_web_copy_link

Billedet herunder viser en flok tilfredse spillere efter en god uge i Frankfurt.