Er du på udkig efter et live stream, hvor du kan se alle de store tennisstjerner i aktion? Så er du på rette spor!

Du kan nemlig følge Nadal, Djokovic, Federer og alle de andre verdensstjerner med et tennis live stream hos spiludbyderne. Det tager blot et par minutter, og du kan give den gas med al den tennis, som du overhovedet kan overkomme.

Sådan får du fat på et tennis live stream

Du behøver ikke at købe adgang til de mange kampe på ATP-, WTA- og Challenger-touren. Du skal blot oprette en spilkonto hos en spiludbyder, og foretage en indbetaling og så er du klar. Det tager blot en håndfuld minutter:

1: Opret en spilkonto hos en spiludbyder
Du opretter en spilkonto hos en af de spiludbydere, som tilbyder tennis live streaming. Hvilke spiludbydere der gør det, kan du læse mere om længere nede i artiklen.

2: Foretag en indbetaling til din spilkonto
Det er et krav fra spiludbyderen, at der er midler på din konto før du kan live streame tennis og alskens anden sport. Hos nogle spiludbydere kan du slippe afsted med blot at indbetale 40-50 kr. og så er du kørende. Nogle spiludbydere tilbyder indbetalinger via MobilePay og Apple Pay / Google Pay, så det gør det nemt og hurtigt at indbetale. Du skal være uheldig for ikke, at kunne ordne alt dette på en håndfuld minutter.

Hvor skal jeg oprette en spilkonto?

Der findes op til flere spiludbydere, som tilbyder tennis live streaming. Hvor du helt konkret bør oprette dig, kan du læse mere om inde på Oddsfan.dk, som er en dansk spilguide.

Der kan du læse om hvilke spiludbydere, som er bedst når det kommer til tennis live streaming. Og ja, alle spiludbyderne har naturligvis en dansk licens, så der er styr på alle formaliteterne.   

Du kan se stort set alt tennis!

Med et tennis live stream hos en spiludbyder har du pludselig adgang til alverdens toptennis. Du kan se alle kampe i de fire store Grand Slam-turneringer: Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open.

Det gælder naturligvis for både herre- og dame-single, og doublerne. De fire klassikere er naturligvis klart de turneringer, som trækker den største opmærksomhed. De fire meget forskellige underlag giver dig hver deres tennisvariant, og de har hver især deres charme.

Du kan live streame samtlige kampe på ATP- og WTA-touren. Uanset om det er de store ATP Masters 1000-turneringer fra Rom, Monte Carlo, Indian Wells og Cincinnati til de mere ukendte og måske lidt obskure turneringer fra Østeuropa og Asien. Der er bestemt noget til enhver smag. Du kan også se sæsonafslutningerne ATP Finals og WTA Finals.

Er du mere til holdtennis, kan du se frem til at kunne følge den traditionsrige Davis Cup, hvor landsholdene historisk set har leveret nogle drabelige dyster. Det er nogle år siden det danske landshold har spillet med hvor det er sjovt, men det gør bestemt ikke turneringen dårligere. Den kvindelige udgave – Fed Cup – er naturligvis også på programmet.

Du kan også live streame den relativt nye holdturnering ATP Cup, som bliver spillet i Australien i begyndelsen af året. Slutteligt er det også værd at nævne Laver Cup, som er Team Europa imod Team World. Denne turnering har det specielle twist, at holdkaptajnerne for de to hold er de to tennislegender og tidligere rivaler Björn Borg og John McEnroe.

Challenger-touren er for de næstbedste tennisspillere i verden, og spiludbyderne live streamer også en pæn sjat af disse turneringer – dog ikke alle. Niveauet er ganske svingende, og hvis du synes at nogle af turneringerne på ATP- og WTA-touren er lidt skæve, så skal du nok holde snitterne fra Challenger-touren. Omvendt er der måske en del spilfiduser at hente på de lavere niveauer?   

Live stream Clara Tauson og de andre danske stjerner

Der er bestemt grund til at kippe med klaphatten i disse år. Dansk tennis har nogle særdeles lovende talenter på spring, og tabet af Caroline Wozniacki behøver ikke at gøre så ondt som først antaget.

Holger Rune, Frederik Løchte Nielsen, Mikael Torpegaard, og Clara Tauson er blot nogle af de spændende danske spillere, som gør sig på alverdens tennisbaner. Specielt Clara Tauson er der store forventninger til, og måske har vi en ny Top-10-spiller på vej? Er du den patriotiske type, er der masser af tennis at se frem til.     

Tennis live streaming på alle dine devices!

Du bestemmer helt selv hvilke devices du vil se tennis på. Du kan live streame alskens tennis på din smartphone, din tablet og din desktop. Det betyder, at du både kan stene lange gruskampe fra Roland Garros på din desktop, eller få et hurtigt tennis-fix fra en anden tidszone på din mobil midt om natten når du ikke kan sove.

Da der spilles tennis nærmest døgnet rundt, er det meget fint, at du kan tilgå dit tennis live stream på en mobil enhed. Hvis du live streamer på en smartphone, kan du tilmed skyde signalet op i fuld skærm.

Det kan du også med lidt teknisk snilde, hvis du har Apple TV eller Chromecast. Kvaliteten af dit stream er ganske fint, og jo større turneringen er, desto bedre er kvaliteten. På de store turneringer er live streamet blot TV-signalet kopieret 1:1.

Live streamingen foregår inde i spiludbyderens live betting-konsol, så det er altså der du skal navigere ind, når du er logget ind på din spilkonto.

Er der ikke noget i småt?

Nej, der er ingenting i småt ud over midler på din spilkonto. Du har adgang til en masse spændende tennis, hvis du blot har en spilkonto med penge på. Spiludbyderen har købt de dyre rettigheder i håbet om, at du naturligvis også sætter et spil eller to.

Et bet kan måske spice din tennisoplevelse op, så det kan anbefales at give live betting et skud. Husk at du kun kan oprette en konto, hvis du er 18 år eller ældre.

Spiludbyderne tillader ikke spil for mindreårige, så er du ikke gammel nok, må du desværre følge dine tennishelte på anden vis.

Forrige artikelM15 Valldoreix: Holger Rune på nederlagets rand holdt fast i konceptet og vandt over 1. seedede
Næste artikelRang- og Entrylister uge 46->: Holger Rune forlænger sæsonen med flere M15 turneringer
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.