Sverige fik en drømmestart mod favoritterne fra Ukraine, og Rusland uden Kasatkina i single vandt over værterne fra Polen

Efter morgenmaden på Cicha Przystan i Zielona Gora stod programmet onsdag for en uge siden ved Fed Cup på uafbrudt tennis til sent om aftenen.
Tennisavisens udsendte og de medrejsende tennis-fans Inge Ejsing og John Sellerup Pedersen var helt enige om, at kampen på Court 2 i pulje B kl. 1000 mellem Sverige og Ukraine havde langt større interesse end opgøret mellem Estland og Bulgarien, som helt uforståeligt var placeret på Centre Court.

Først skulle Georg Beyer Clausen og undertegnede en tur forbi Hala Widowiskowo-Sportowa og have udleveret badges.

Fed Cup
Foto: Georg Beyer Clausen 

Da afstanden mellem de to haller viste sig at være større end antaget dagen før, foregik turen dertil i bil med Inge som chauffør på en meget ujævn grusvej med store huller og vandpytter, hvilket for alvor var en test for fjedrene i den helt nye bil, som dog klarede strabadserne.

Kampen mellem Sverige og Ukraine endte med svensk sejr 2-1, hvilket blev omtalt i artiklen herunder.

Fed Cup: Sverige tæt på finale efter 3-sæts sejr i afgørende double

Efter kampen blev der tid til en snak med den svenske holdkaptajn Mattias Arvidsson og Johanna Larsson, og tidsmæssigt passede det fint med, at Polen og Rusland skulle spille på Centre Court kl. 16, og derfor måtte bilens fjedre atter udsættes for en udfordrende køretur tilbage til Hala Widowiskowo-Sportowa.

Polen vs. Rusland 1-2

Fed Cup: Natalia Vikhlyantseva viser vejen mod polsk teenager

Da Rusland havde vundet begge singler mod Polen, blev foretaget en klar prioritering, som betød at Tennisavisens udsendte sammen med Inge og John nøjedes med at se 1. sæt i doublen for i stedet at få aftensmad inden det blev alt for sent.

Fed Cup
Foto: Privat – Tennisavisens udsendte og medrejsende tennis-fans efter 10 timers uafbrudt tennis

Klik på videoen herunder for at se afsnit 2 af “5 rødglødende dage i Polen”