Der var stillet forhåbninger om danske medaljer, da det danske juniorlandshold bestående af August Banggaard Kofmann, Ervin Mesic og Gustav Obel Ebbesen drog til Ankara for at dyste om europamesterskabet for U12-hold.

Og det kunne have blevet til mere end en plads i consulation. Men en uheldig lodtrækning havde givet dem Kroatien som modstander fredag i første runde. Og det blev til dansk nederlag og dermed ingen medaljer. Kroaterne fortsatte og tog guldet.

I consolation lagde danskerne ud ved lørdag at besejre Georgien 3-0. En sejr, der bragte dem i finalen søndag mod Holland. Dér blev det til en sejr og to nederlag til de danske drenge, der kan rejse hjem uden medaljer men med masser af gode erfaringer, der nok skal komme dem til gode i fremtidige tennisdyster.

Ervin Mesic spiller til dagligt i Fruens Bøge. August Banggaard Kofmann stiller op for HIK og Gustav Obel Ebbesen er fra Skovshoved.

Forrige artikelTysk afstraffelse af fejl
Næste artikelEM for hold U12: Ingen danske medaljer i Rakovnic
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.