Lørdag spilles syvende og sidst runde i grundspillet, og den kommer til at byde på flere interessante opgør. Mht. til slutspillet så er KB kvalificeret og B 93 er der næsten også, men fire hold, Gentofte, HRT, Lyngby og HIK, kæmper om de to sidste pladser. Gentofte skal op mod KB, HRT spiller på udebane mod Århus 1900, Lyngby tager imod Sønderborg og HIK spiller hjemme mod B 93. Århus 1900 og Sønderborg kan ikke undgå nedrykning.

Stillingen efter 6 runder:

KB 35
B93 27
Gentofte 22
HRT 22
Lyngby 21
HIK 20
Sønderborg 11
Århus 1900 10

Sådan spilles syvende og sidste runde i grundspillet:

KB – Gentofte
Spilles lørdag kl. 10.00 på Peter Bangs Vej 147 på Frederiksberg

Hjemmeholdet er sikker på førstepladsen i grundspillet, mens gæsterne fra Gentofte skal bruge en klar sejr for at kvalificere sig til slutspillet i næste weekend. En række af KBs bedste kort er optaget af spil i udlandet, mens udeholdet har fået sine spillere hjem, og dermed har en god chance for at hente den nødvendige sejr. Gentofte kæmper med Lyngby om den sidste slutspilsplads og med en forventet storsejr til Lyngby, så skal Gentofte nok vinde 6-0 mod KB. Gentofte stiller da også i absolut stærkeste opstilling med både August Holmgren og Christian Sigsgaard på toppen, så kan KB spænde ben for udeholdet, og dermed holde Gentofte ude af slutspillet? Vi tipper 5-1 til Gentofte.

Holdopstillinger:
1. HS: Anders Grinderslev – August Holmgren
2. HS: Jonas Zacho Larsen – Christian Sigsgaard
3. HS: Cornelius Shalmi – Philip Ørnø
4. HS: Martin Killemose – Emanuel Grau Kristensen

Lyngby – Sønderborg
Spilles lørdag kl. 12.15 på Lundtoftevej 53 B i Lyngby

Lyngby er kun et point efter Gentofte i kampen om en plads i slutspillet, og i lørdagens kamp tager Lyngby mod Sønderborg, som allerede står fast som nedrykker. Lynby er favoriseret i singlekampene, og det betyder at Lyngby har mulighed for at tage seks-syv point med fra opgøret og således lægge et stort pres på Gentofte som møder KB. Vi tipper 6-0 til Lyngby.

Holdopstillinger:
1. HS: Frederik Løchte Nielsen – Maximilian Todorov
2. HS: Nicolai Ferrigno – Andreas Wejs
3. HS: Theodor Boisen – Alexander Gjesten
4. HS: Valdemar Dubin – Bertalan Simon

Århus 1900 – HRT
Spilles lørdag kl. 12.00 på Lyseng Alle 25 i Århus

Hjemmeholdet er sikker på at rykke ud, mens HRT skal bruge en klar sejr for at være md i medaljekampen i næste weekend. Udeholdet møder stærkt op og det er svært at se hvor Århus 1900 skal kunne hente point i det opgør. Vi tipper 6-0 til HRT

Holdopstillinger:
1. HS: Christoffer Sander Nørby – Lewie Lane
2. HS: Nikolaj Terp Månsson – Henrik Heise Korsgaard
3. HS: Rasmus Michelsen – Maxim Landa
4. HS: Niklas Bo Kudsk – Romeo Elfving Navarro

HIK – B.93
Spilles lørdag kl. 13.30 på Hartmannvej 37 i Hellerup

HIK sikrede sin fortsatte eksistens i Elitedivisionen i sidste weekend, og har reelt ikke meget at spille for i opgøret mod B 93 som har sikret sig plads i slutspillet. Til kampen stiller hjemmeholdet noget anderledes op end i sidste weekends opgør mod Sønderborg, og i den opstilling kan holdet næppe yde synderlig modstand mod et udehold med tre udenlandske spillere. Vi tipper 6-0 til B 93

Holdopstillinger:
1. HS: Andre Meinertz – Baptiste Crepatte
2. HS: Christoffer Kønigsfeldt – Yanais Yanais Laurent
3. HS: Andreas Fürst – Niklas Schell
4. HS: Oscar Rasmussen – Nikolaj Katic

Forrige artikelDH: Spændende duel i Gentofte
Næste artikelDH: B 93 tog den sidste plads i slutspillet
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.