Syvende og sidste runde i grundspillet spilles lørdag. KB, Gentofte og HRT har kvalificeret sig til slutspillet, og Lyngby og Virum er dømt til nedrykning. Så det eneste uafklarede spørgsmål er om Fruens Bøge eller B 93 tager den sidste plads i slutspillet. Fynboerne er to point bedre end B 93, men skal på en svær udekamp mod topholdet KB; B 93 derimod har en noget lettere opgave på hjemmebane mod HIK.

Stillingen i Elitedivisionen efter 6 runder:

KB 40
HRT 32
Gentofte 29
Fruens Bøge 24
B93 22
HIK 15
Lyngby 3
Virum 3

Sådan spilles syvende og sidste runde i grundspillet:

Virum-Sorgenfri – Lyngby
Spilles lørdag kl. 10.00 på Boelvej 10 i Virum

Et opgør mellem to hold som begge rykker ud af divisionen. Lyngby stiller uden Laura Brunkel og det betyder at Virum er favorit i alle kampe. Vi tipper 6-0 til Virum.

Holdopstillinger:
1. DS: Hannah Winding Mollerup – Silke Jul Skikkild
2. DS: Anna Tang – Melanie Wilson Asanji
3. DS: Ingrid Friis Hein – Cecilie Talbro
4. DS: Barbara Hald Dige – Lejla Zauerbekov

B.93 – HIK
Spilles lørdag kl. 12.00 Ved Sporsløjfen 10 på Østerbro

Hjemmeholdet skal brug en klar sejr for at lægge det maksimale pres på Fruens Bøge i kampen om den sidste slutspilsplads. Til kampen har holdet fra Østerbro da også udtaget fire udenlandske spillere, og det er vist første gang et hold stiller helt uden danske spillere. Mon ikke at den opstilling skal give B 93 den nødvendige sejr mod et HIK hold, som hverken har slutspil eller nedrykning at tænke på – uanset så synes HIK chanceløs i lørdagens kamp. Vi tipper 6-0 til B 93.

Holdopstillinger:
1. DS: Anna Klassen – Alberte Kleist Jørgensen
2. DS: Sofie Oyen – Rosa Pham Andreasen
3. DS: Nora Niedmers – Vigga Scheuer Larsen
4. DS: Nicoli Attili Pereira – Lea Wejp Larsen

KB – Fruens Bøge
Spilles lørdag kl. 12.30 på Peter Bangs Vej 147 på Frederiksberg

Fruens Bøge er på besøg hos topholdet KB og skal nok bruge en 5-1 sejr for at komm med i slutspillet, og det kommer nok ikke til at ske; KB stiller stærkt og vil nok gerne slutte grundspillet som ubesejret. Der er et par meget interessante opgør, på førstesinglen møder den unge fremadstormende Rebecca Munk Mortensen Fruens Bøges bundrutinerede Anastasia Yakimova, og fjerdesinglen er et opgør mellem to af landets absolut største talenter, Cecilie Fridthjof og Sophia Ragus. Vi tipper 4-2 til KB.

Holdopstillinger:
1. DS: Rebecca Munk Mortensen – Anastasia Yakimova
2. DS: Natacha Schou – Cecilie Wiche
3. DS: Karoline Laursen – Vanessa Timm
4. DS: Cecilie Fridthjof – Sophia Ragus

Gentofte – HRT
Spilles lørdag kl. 13.30 på Skolevej 36 i Gentofte

Gentofte kan gå forbi HRT i tabellen, men det vil som minimum kræve en 4-2 sejr. Begge hold er klar til slutspillet, og alt efter hvem rækkens førerhold fra KB vælger i semifinalen, så kan dette opgør meget vel være en generalprøve på en slutspils-semifinale. I morgendagens opgør kommer hjemmeholdets frontfigur, Emilie Francati, på en svær opgav mod fuldtidsproen, Johanne Svendsen, og på andensinglen mødes to unge stortalenter, så der er god tennis i vente. Vi tipper 4-2 til Gentofte.

Holdopstillinger:
1. DS: Emilie Francati – Johanne Svendsen
2. DS: Augusta Grau Kristensen – Mille Mørk
3. DS: Frederikke Pape – Emma Kamper Malmkjær
4. DS: Emma Håkansson – Ena Arnautovic

Forrige artikelATP 500 Acapulco: Holger Rune og Casper Ruud begge udfordret i 1. runde. Afbud fra både Alcaraz og Norrie
Næste artikelDH: Gentofte eller Lyngby til slutspillet?
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.