Danmark havde matchbold i 2. sæt, men lige lidt hjalp det. Dermed er Egypten vindere af tie'en med en foreløbig føring på 3-0.

I gårsdagens første kamp var Danmarks 1. single Frederik Løchte Nielsen bare to point fra sejren over Egyptens 2. single Karim-Mohamed Maamoun. I dagens kamp kom danskerne et point tættere på, men lige lidt hjalp det.

6-3, 5-7, 4-6 sejrede Yossef Hossam & Sherif Sabry over den ellers så solide danske double-konstellation Frederik Løchte Nielsen & Thomas Kromann.

Det var en kamp, der både kunne og burde være endt med dansk sejr. Som Løchte sagde umiddelbart efter kampen:

»Nogle gange går det bare den forkerte vej. Vi var overlegne i dele af doublen. Det kunne lige så godt have været 2-1, og nu har vi tabt, det er en vanvittig følelse.«

Danskerne vandt første sæt 6-3, og Løchte servede for kampen ved 5-3 i andet. Det lykkedes at komme på 40-30, men efter lidt ping-pong ved nettet, endte det med en Løchte baghåndsflugtning i nettet. To bolde senere var der break til Egypten, og derefter skiftede kampen totalt momentum.

Opdatering følger. 

Forrige artikelDagens kampe søndag 8. april: Görges og Sevastova prøver igen, Babos møder Muguruza i Mexico finalen
Næste artikelDavis Cup: Sprudlende Holger Rune vinder Davis Cup debut mod Egyptens bedste
Anders Høeg Lammers er tennisfan, tennisnørd og tennisspiller. Han følger ATP-touren særligt tæt, men al tennis har hans interesse. Favoritterne er bl.a. Lendl, Edberg, Agassi, Hingis, Safin, Henin, Nalbandian, Djokovic og Federer. Han har i flere år skrevet tennisartikler på sportssitet Sport Fortalt.